Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του από τη Λιμενική Αρχή Σύρου

Αγνοείται 67χρονος από το Κίνι

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 67χρονου συμπολίτη μας από το Κίνι, ο οποίος αγνοείται από την Παρασκευή το πρωί, οπότε και συγγενικά του πρόσωπα τον είδαν τελευταία φορά, με τη Λιμενική Αρχή να τον αναζητά τόσο στη θαλάσσια περιοχή, όσο όμως και στην ξηρά.

Δύο ημέρες μετά η δήλωση εξαφάνισης

Σύμφωνα με ασφαλής ενημέρωση, η εξαφάνιση του συγκεκριμένου άνδρα δηλώθηκε στο Λιμεναρχείο Σύρου το πρωί της Κυριακής, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι από οικείο πρόσωπό του, το οποίο ανέφερε ότι ο 67χρονος κατά πάσα πιθανότητα “βγήκε” ανοικτά του όρμου του Κινίου με την ιδιόκτητη βάρκα του την Παρασκευή.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν υπάρξει μαρτυρίες που να επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω, αν και τον 67χρονο τον είδαν πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας να επιστρέφει προς τον όρμο Κινίου με τη βάρκα του.

Σήμερα, η Λιμενική Αρχή συνεχίζει τις προσπάθειες εντοπισμού του, ενώ, καθώς οι ισχυροί άνεμοι των ημερών δεν επέτρεψαν τον κατάπλου του ναυαγοσωστικού σκάφους, συνέδραμε σημαντικά στις έρευνες τουριστικό σκάφος της περιοχής. Πρέπει να τονισθεί πως, για την εξαφάνιση του 67χρονου ενημερώνονται και οι ιδιοκτήτες σκαφών που μεταβαίνουν στη θαλάσσια περιοχή ώστε αν διαπιστώσουν τον ίδιο ή τη βάρκα να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Λιμενική Αρχή. Επιπλέον, δύτες πραγματοποίησαν σχετικές έρευνες το πρωί της Παρασκευής.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να μην έχει παρασυρθεί στη θαλάσσια περιοχή, έχει ενημερωθεί και το Τμήμα Ασφάλειας της Ερμούπολης για περαιτέρω ενέργειες.