Φιλανθρωπική αποκριάτικη βραδιά από τον Όμιλο Inner Wheel Σύρου

Μία “αγκαλιά” για τα παιδιά

Το συγκεντρωθέν ποσό θα διατεθεί για τη στήριξη του έργου της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου

Στην κατάμεστη αίθουσα ball room του ξενοδοχείου “Ερμής”, πραγματοποίησε ο Όμιλος Inner Wheel Σύρου μία φιλανθρωπική βραδιά με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για τις ανάγκες λειτουργίας της Στέγης Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

Προσφορά στον άνθρωπο

Προχθές αργά το απόγευμα μέλη και φίλοι του Ομίλου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας συμμετείχε και χορευτική ομάδα από τη σχολή χορού Bella dance academy της Ασπασίας Τσιάμη.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους, η πρόεδρος του Ομίλου, Σοφία Κωνσταντοπούλου, αφού πρώτα ευχαρίστησε όσους έσπευσαν να συνδράμουν στο φιλανθρωπικό έργο του Inner Wheel, στη συνέχεια ανέφερε πως τα έσοδα από την διοργάνωση της φιλανθρωπικής συνεστίασης, θα προσφερθούν στη Στέγη Ανηλίκων και Εφήβων για να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες. Η κ. Κωνσταντοπούλου, πρόσθεσε πως το έργο που παράγεται από τη Στέγη αξίζει να υποστηρίζεται, καθώς έχει αποδειχθεί έμπρακτα, πως αποτελεί σημαντική βοήθεια στα παιδιά που περνούν αρκετές ώρες από την καθημερινότητά τους στους χώρους της.

Ενδεικτικά, η πρόεδρος ανέφερε πως ένας από τους αξιόλογους στόχους που έχει επιτύχει η Στέγη είναι η λειτουργία του εσπερινού γυμνασίου και λυκείου. Ταυτόχρονα, η ίδια, έκανε ιδιαίτερη μνεία στα βραβεία που έχει αποσπάσει η Στέγη και εξήγησε ότι η φιλανθρωπική εκδήλωση, πραγματοποιείται με άξονα το φετινό σύνθημα του διεθνούς Inner Wheel “Βοηθήστε τα παιδιά του κόσμου για ένα καλύτερο μέλλον”.

Λίγο πριν την έναρξη της παρουσίασης των χορών της σχολής Bella dance academy, η κ. Κωνσταντοπούλου ευχαρίστησε την Κατερίνα Αξαοπούλου για την προσφορά της λαχειοφόρου αγοράς και την ανακήρυξε επίτιμο μέλος του Ομίλου Σύρου.

Τέλος, η πρόεδρος ευχαρίστησε τα ζαχαροπλαστεία του νησιού για τη συμβολή τους στην προχθεσινή βραδιά.