Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη διανομή τροφίμων

Κριτήρια και δικαιούχοι


   

Με κοινή υπουργική απόφαση, καθορίζονται τα νέα κριτήρια επιλεξιμότητας των τελικών δικαιούχων και των φορέων εκπροσώπησής τους, για το πρόγραμμα που αφορά της δωρεάν διανομή τροφίμων σε άπορους για το 2013.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, οι ενδιαφερόμενοι φορείς εκπροσώπησης δικαιούχων, μπορούν υποβάλλουν την τυποποιημένη αίτηση − υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά το χρονικό διάστημα από 1η Μαρτίου έως 31η Μαρτίου, η οποία συνοδεύεται από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά και οι ενδιαφερόμενοι, ως τελικοί δικαιούχοι του προγράμματος, υποβάλλουν την τυποποιημένη αίτηση − υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα μέσω αποκλειστικά ενός επιλέξιμου φορέα εκπροσώπησης του, κατά το διάστημα από 1η Μαΐου έως 31η Μαΐου, η οποία συνοδεύεται από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά :

Α) τους δικαιούχους του προγράμματος με βάσει τα οικονομικά και κοινωνικά τους στοιχεία

Β) το κριτήριο επιλεξιμότητας των φορέων εκπροσώπησης

Γ) την διαδικασία υποβολής αιτήσεων και απαιτούμενα δικαιολογητικά και

Δ) την αξιολόγηση των αιτήσεων συμμετοχής και το χρονοδιάγραμμα του προγράμματος

οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου http://www.pnai.gov.gr ή να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας στα τηλέφωνα : 2241364928, 2241364913, 2241364914 και στα Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας των Π.Ε. Κω, Καρπάθου στα τηλέφωνα 22420 57946 και 22450 22216 εσωτ. 220 αντίστοιχα.

Τα υποδείγματα των αιτήσεων και τα Παραρτήματα βρίσκονται στο δικτυακό τόπο: http://www.et.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΩΤΟ