Τη μετατροπή του Νεωρίου σε Ειδική Οικονομική Ζώνη, καταγγέλλει το ΕΠΑΜ Σύρου

"Σε επαγρύπνηση"

Τη μετατροπή του Νεωρίου σε ειδική οικονομική ζώνη (ΕΟΖ), καταγγέλλει το ΕΠΑΜ Σύρου, ενώ ταυτόχρονα καλεί σε επαγρύπνηση τους πολίτες του νησιού.

Το ΕΠΑΜ καυτηριάζει το γεγονός ότι το οικονομικό βοήθημα των 1000 ευρώ δόθηκε μόνο στους μόνιμους εργαζόμενους της επιχείρησης, τονίζοντας ότι τα χρήματα που τους οφείλονται δεν εξοφλούνται με ένα έκτακτο επίδομα.

“Ετοιμάζονται να χαρίσουν το Νεώριο στα αρπαχτικά - επενδυτές”

“Μάθαμε πως το υπουργείο Εργασίας μέσω της διοίκησης του Νεωρίου έδωσε βοήθημα 1000 ευρώ (χρήματα από τον Δημόσιο κορβανά), στους μόνιμους υπαλλήλους αγνοώντας τους έκτακτους εργαζόμενους ,οι οποίοι καθώς δεν κάνουν μεροκάματα βρίσκονται σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Από τις αρχές Σεπτέμβρη είναι φανερό πως ετοιμάζονται να χαρίσουν το Νεώριο στα αρπαχτικά - επενδυτές και να το μετατρέψουν σε ειδική οικονομική ζώνη .

Προσπαθούν λοιπόν να χωρίσουν και να διχάσουν τους εργαζόμενους ελπίζοντας πως θα αποτρέψουν απεργίες και αντιδράσεις για τη διαμορφωμένη σημερινή κατάσταση.

Εργαζόμενοι μην ξεπουλιέστε για ένα ξεροκόμματο. Τα οφειλόμενα σας δεν εξοφλούνται με ένα έκτακτο επίδομα. Τώρα περισσότερο από ποτέ απαιτείται οι μόνιμοι και οι έκτακτοι να ενωθείτε μαζί και με όλα τα υπόλοιπα σωματεία του νησιού απαιτώντας την απελευθέρωση της πατρίδας μας. Πέρα από τις κλαδικές απαιτήσεις οφείλουμε όλοι να ενωθούμε κάτω από το κοινό αίτημα της διεκδίκησης της χώρας μας και της αξιοπρέπειας μας”, αναφέρει το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο Σύρου

ΠΡΟΣΟΧΗ ΦΩΤΟ