Διαγράφηκε από μέλος του Εργατικού Κέντρου, ο πρόεδρος του σούπερ μάρκετ Νεωρίου, Μάρκος Βουτσίνος

Του έδειξαν την έξοδο

Παρελθόν αποτελεί για το Εργατικό Κέντρο Κυκλάδων, ο πρόεδρος του σούπερ μάρκετ Νεωρίου, Μάρκος Βουτσίνος.

Ο κ. Βουτσίνος διαγράφηκε από μέλος του Εργατικού την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του συνδικαλιστικού οργάνου.

“Λοξοδρόμησε” και πλήρωσε το τίμημα

Με τη διαγραφή του πλήρωσε το τίμημα της διαχωριστικής γραμμής που τράβηξε ο πρόεδρος του σούπερ μάρκετ Νεωρίου, Μάρκος Βουτσίνος, από τη συνδικαλιστική γραμμή του Εργατικού Κέντρου.

Κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου με 7 ψήφους υπέρ και 5 κατά, αποφάσισαν τη διαγραφή του από μέλος του συνδικαλιστικού οργάνου.

Αιτία ο τρόπος με τον οποίο οδήγησε τους εργαζόμενους του σούπερ μάρκετ να δεχθούν τη μείωση στους μισθούς τους, αλλά και η προσπάθεια, με ενέργειες και δηλώσεις του, να υποσκελίσει τους επικεφαλής των συνδικαλιστών οργάνων, τόσο μέσα στο Εργατικό Κέντρο, όσο και στο Εργοστασιακό Σωματείου του Νεωρίου.

Το θέμα έσκασε στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα στις 5 Ιουνίου, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου. Τότε ο κ. Μήτσκας μέσα από την “Κοινή Γνώμη” είχε κατακεραυνώσει την στάση που επέδειξε ο κ. Βουτσίνος στο θέμα της μείωσης των μισθών, τονίζοντας ότι “δε συνάδει ο πρόεδρος του σούπερ μάρκετ, που είναι και μέλος του Εργατικού Κέντρου, να περνά σε τέτοιες πράξεις”. Να σημειωθεί ότι το Εργατικό Κέντρο είχε καταγγείλει την “άγρια”, όπως την είχε ονομάσει, μεταβολή των συμβάσεων των εργαζομένων του σούπερ μάρκετ, στην οποία καθοριστικό ρόλο είχε παίζει ο πρόεδρος της επιχείρησης, Μάρκος Βουτσίνος.

Για το ιστορικό του θέματος, ο κ. Μήτσκας μέσα από την εφημερίδα είχε προαναγγείλει ότι ο κ. Βουτσίνος θα οδηγηθεί προς την έξοδο.


Σχόλια

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΡΟΥΜ... Τετ, 26 Ιουν. 2013 - 8:58

Μπορεί να είναι σοκαριστικό, το να ακούς ότι σου μειώνουν τον μισθό, αλλά είναι ακόμη χειρότερο το να μένεις χωρίς δουλειά. Ο κύριος Βουτσίνος Μάρκος, σαν διορατικός επιχειρηματίας - το έχει αποδείξει ότι είναι - κατέβασε τους μισθούς τώρα, για να μην κλείσει και αυτή η επιχείρηση όπως τόσες άλλες. Οι μεγαλοπατέρες και προστάτες των εργαζομένων τι θέλουν; Να στρώσουν με ροδοπέταλα τον δρόμο του LIDL; Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν έχετε πάρει χαμπάρι τα τσιμπούσια που γίνονται και τα "καφεδάκια" που κερνιούνται; Ξεκολίστε λίγο από τις παραλιακές καφετέριες. Στα χωριά γίνονται όλα, μεταξύ "τύρου και αχλάδου"!!!