Αλλαγή ωραρίου στο ΚΕΠ Σύρου-Ερμούπολης

  • Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2013 - 06:00

Αλλάζει, λόγω θέρους, το ωράριο λειτουργίας του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης. Με ανακοίνωσή του ο Δήμος επισημαίνει ότι δεδομένης της χαμηλής επισκεψιμότητας πολιτών στο ΚΕΠ κατά τη διάρκεια της απογευματινής λειτουργίας του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πρέπει να χορηγηθούν οι κανονικές άδειες στο προσωπικό του Κέντρου, έως την Παρασκευή 30 Αυγούστου μεταβάλλεται το ωράριο λειτουργίας του.

Έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το ΚΕΠ θα είναι στη διάθεση του κοινού μόνο κατά τις πρωινές ώρες (8.00 έως 15.30) και μόνο κάθε Πέμπτη θα λειτουργεί επί δωδεκαώρου βάσεως, δηλαδή από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος είχε προχωρήσει στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του ΚΕΠ τον περασμένο Φεβρουάριο, για 12 ώρες καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και ειδικότερα όσων -λόγω του ωραρίου εργασίας τους- δεν είχαν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν από αυτό. Ωστόσο, σύμφωνα με την εκτίμηση του Δήμου, η απογευματινή βάρδια εργασίας δεν φαίνεται να προτιμάται ιδιαιτέρως, με την επισκεψιμότητα να κυμαίνεται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε χαμηλά επίπεδα.