Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ της Ερμούπολης

Στην "αγκαλιά" της τρίτης ηλικίας

Σε κλίμα συγκίνησης και νοσταλγίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ΚΑΠΗ της Ερμούπολης, όπου μέλη, φίλοι και υπάλληλοι απηύθυναν ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιάννη Δεκαβάλλα για την πολυετή προσφορά του στην τρίτη ηλικία του νησιού.

Στο σύντομο χαιρετισμό της, η κοινωνική λειτουργός, Έφη Χατζοπούλου αναφέρθηκε στην αγαστή συνεργασία που είχε το ΚΑΠΗ με τον επί -24 χρόνια δήμαρχο της Ερμούπολης- Γιάννη Δεκαβάλλα. Παράλληλα, ευχήθηκε η νέα δημοτική αρχή να “αγκαλιάσει” με την ίδια θέρμη τη δομή, ώστε να παραμείνει μία κυψέλη” υποστήριξης, φροντίδας, ενδυνάμωσης και τόνωσης της αυτοπεποίθησης για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Τέλος, απηύθυνε ευχαριστίες στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΚ, για το έργο που προσέφερε τα προηγούμενα τρία χρόνια, αλλά και στους υπεύθυνους των παραρτημάτων του ΚΑΠΗ σε όλη τη Σύρο.

Από την πλευρά του, ο κ. Δεκαβάλλας, πλαισιωμένος από δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με λιγότερες δυσκολίες, έδωσε το λόγο του ότι η το ΚΑΠΗ θα παραμείνει μία από τις προτεραιότητες του δήμου, προκειμένου να προσφέρονται στα μέλη του περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησαν κάλαντα και τραγούδια από μέλη του ΚΑΠΗ με τη μουσική συνοδεία του Αποστόλη Μάρη και χοροί, τους οποίους διδάσκει στις κυρίες η Μαρία Κορφιάτου από το Λύκειο Ελληνίδων Σύρου.

Ετικέτες: