Σωματείο Ατόμων με προβλήματα όρασης Ν. Κυκλάδων

Οικονομικά εμπόδια

Στον σκόπελο της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας, η οποία “βάζει φρένο” όχι μόνο σε μεγαλόπνοοα σχέδια, αλλά και σε -κοινωνικού χαρακτήρα- πρωτοβουλίες, έχει προσκρούσει το νεοσύστατο Σωματείο Ατόμων με προβλήματα όρασης Ν. Κυκλάδων, το οποίο αδυνατεί να προχωρήσει στην υλοποίηση των στόχων του, λόγω έλλειψης ρευστότητας.

Μεταξύ των δραστηριοτήτων που φιλοδοξεί να αναπτύξει ο Σύλλογος, με σκοπό την ενημέρωση των μελών του και την εξεύρεση λύσεων για να γίνει η καθημερινότητά τους ευκολότερη, είναι η διοργάνωση σεμιναρίων για την χρήση υπολογιστή και μουσικών οργάνων, αλλά και την ασφαλέστερη κυκλοφορία τους.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο προσανατολίζεται στη διεξαγωγή ενός συνεδρίου με θέμα την κινητικότητα, τα εμπόδια στο δρόμο και το λευκό μπαστούνι, καθώς και στη διοργάνωση εκπαιδευτικού σεμιναρίου, στόχοι οι οποίοι κινδυνεύουν να μείνουν ανεκπλήρωτοι, εξαιτίας την έλλειψης οικονομικών πόρων. Τα μηδαμινά έσοδά του, τα οποία προέρχονται αποκλειστικά από τις εγγραφές και τις συνδρομές των μελών δεν επαρκούν για την κάλυψη των εξόδων.

Ως εκ τούτου, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00, το Σωματείο πραγματοποιεί χοροεσπερίδα στην αίθουσα του Αγίου Ιακώβου, με στόχο την οικονομική ενίσχυσή του και την πρώτη επίσημη παρουσίασή του. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσει συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6973179208.

Ετικέτες: