Δημιουργία νησίδων στην πλατεία Hρώων

Είναι γεγονός

Αν και πολλοί έσπευσαν να το θεωρήσουν σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σε μία προσπάθεια να “ανάψουν τα αίματα” και να ξεφύγουμε έστω και φευγαλέα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, εν τέλει η κατασκευή νησίδων στην πλατεία Ηρώων είναι από χθες το πρωί γεγονός.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών για την ανακατασκευή του οδοστρώματος περιμετρικά του κόμβου, η εργολήπτρια εταιρεία επέστρεψε λίγες ημέρες αργότερα για τη συνέχιση του έργου, που αφορά στη δημιουργία δύο μικρών νησίδων, η μία στην πλευρά του περιπτέρου που κατεβαίνει από την οδό Αγ. Γεωργίου και η άλλη μπροστά από το περίπτερο στην αρχή της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις των υπευθύνων, οι νησίδες θα χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης, με το σύνολο των κυκλοφοριακών πληροφοριών, ώστε να υπάρχει ομαλή ροή της κυκλοφορίας.

Παρά τις αντιδράσεις επιχειρηματιών της περιοχής, οι οποίοι εξακολουθούν μέχρι σήμερα να έχουν τις επιφυλάξεις τους, ανησυχώντας για το επαγγελματικό τους “αύριο” οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός πέντε ημερών, όπως συνέβη και στην πρώτη φάση του έργου.

Ως εκ τούτου, το μόνο που απομένει να διαπιστώσουμε είναι αν η διεκπεραίωση των εργασιών συνοδευτεί από τα γνωστά “παρατράγουδα” τα οποία ήχησαν και προ δύο εβδομάδων, ή αν τελικά ο χρόνος λειτουργήσει και πάλι ως “ο καλύτερος γιατρός” με τους διαφωνούντες να σιωπούν για πάντα, έως ότου η “συνήθεια γίνει λατρεία”.

Ετικέτες: