Τιμητική εκδήλωση για τον απερχόμενο Αντιπεριφεριάρχη κ. Πουσσαίο

Την τελευταία τακτική του συνεδρίαση για την τρέχουσα δημοτική περίοδο, θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 9 Αυγούστου, στις 6 το απόγευμα στη Νάξο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου.

Στη συνεδρίαση αυτή, τους εκπροσώπους των αιρετών των Κυκλάδων, θ΄ απασχολήσουν τρέχοντα θέματα, που αφορούν το θεσμό της αυτοδιοίκησης, ορισμοί εκπροσώπων, κλπ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Δ.Σ., στις 8 το βράδυ του Σαββάτου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση προς τιμήν του κου Γιώργου Πουσσαίου Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, ο οποίος υπηρέτησε με αφοσίωση και αποτελεσματικότητα το θεσμό της αυτοδιοίκησης, τόσο της τοπικής, όσο και της περιφερειακής, για 24 περίπου χρόνια.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Νάξου – Πρώην Σχολή Ουρσουλινών, στο Κάστρο Χώρας Νάξου.

Ειδικότερα, ο κος Πουσσαίος διετέλεσε Δήμαρχος Ιητών για 20 περίπου χρόνια, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων (Τ.Ε.Δ.Κ.) Νομού Κυκλάδων, μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.), ενώ την τρέχουσα δημοτική και περιφερειακή περίοδο υπηρετεί την αυτοδιοίκηση από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων. Τέλος, ο κος Πουσσαίος έχει διατελέσει και Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού.

Ο κος Πουσσαίος είναι εμπνευστής πολλών θετικών δράσεων για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας και πολλές από τις ιδέες του υπήρξαν πρωτοπόρες στο χώρο μας.

Η πολυετή προσφορά του, στις Κυκλάδες αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους όσους υπηρετούν την αυτοδιοίκηση και ειδικότερα τη νησιωτική.