Γλυκές απολαύσεις από το 1ο Γυμνάσιο Σύρου

“Γλυκό” και “λαχταριστό” θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το κέντρο της Ερμούπολης, το οποίο για δύο ημέρες "πλημμύρισε" με λιχουδιές και πολλές ακόμη εκπλήξεις που επιφύλαξαν στους επισκέπτες των εμπορικών δρόμων της Σύρου οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Σύρου.

Σοκολατένια καλούδια, αλμυρές απολαύσεις και χειροποίητες κατασκευές απογείωσαν το “Γλυκοπάζαρο” της Γ' Τάξης του 1ου Γυμνασίου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την ενίσχυση της μαθητικής εκδρομής στο τέλος της χρονιάς.

Μικροί και μεγάλοι καταναλωτές υποστήριξαν την προσπάθεια των παιδιών και προμηθεύτηκαν τους γλυκούς πειρασμούς, που παρασκεύασαν με ιδιαίτερη αγάπη τόσο οι μαθητές, όσο και οι γονείς τους. Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν και τους καλλιτέχνες του σχολείου, οι οποίοι συνόδευσαν μουσικά το παζάρι, ψυχαγωγώντας το κοινό με αγαπημένα ελληνικά κομμάτια.

Το παζάρι πραγματοποιήθηκε στην οδό Πρωτοπαπαδάκη, αλλά και στην οδό Χίου με τους μαθητές να εύχονται σε όλους “καλές γιορτές” με υγεία, χαρά και πολλή γλύκα.