Επέστρεψε στο... σπίτι του ο Αϊ Βασίλης

Άνοιξε σήμερα τις πύλες του το Σπίτι του Αϊ Βασίλη στην Έπαυλη Τσιροπινά στην Ποσειδωνία, όπου ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών, μαζί με την γυναίκα του και τα εργατικά ξωτικά, ξεκίνησαν την "δουλειά", ώστε να ετοιμάσουν τα δώρα, τα οποία πρέπει, φυσικά, να παραδοθούν στην ώρα τους.

Την καθιερωμένη, πλέον, "ιεροτελεστία" της υποδοχής του Άϊ Βασίλη και της εκκίνησης των "εργασιών", άνοιξαν τα ξωτικά, τα οποία έκαναν έκπληξη στους μικρούς φίλους τους, φέρνοντας τον Άγιο Βασίλη πάνω στο έλκηθρο. Αφού χαιρέτησε την "Αγιοβασιλίνα", που τον περίμενε καρτερικά όλο το χρόνο, χαιρέτησε όλους τους παρεβρισκομένους, μικρούς και μεγάλους, ενώ πριν ξεκινήσει τη σκληρή δουλειά, χόρεψε παραδοσιακούς χορούς, μαζί με τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας.

Αμέσως μετά, Άγιος Βασίλης και ξωτικά πέρασαν στα ενδότερα της Έπαυλης, αναλαμβάνοντας τα πόστα τους στα διάφορα εργαστήρια, τα οποία επισκέπτονταν τα παιδιά είτε για να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία με τον λατρεμένο τους Άγιο, ζητώντας του, όπως ήταν αναμενόμενο, τα δώρα και τα παιχνίδια που θέλουν να τους φέρει, είτε για να "δουλεψουν" ή να διασκεδάσουν μαζί με τα παιχνιδιάρικα ξωτικά.

Η δουλειά στο σπίτι του Άϊ Βασίλη, θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, από 27 έως 30 Δεκεμβρίου από τις 17:00 μέχρι τις 22:00 και 31 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 16:00, κατά τη διάρκεια των οποίων, τα ξωτικά και ο Άγιος, σίγουρα θα χρειαστούν πολλή βοήθεια από τα παιδιά, ώστε να καταφέρουν να τελειώσουν στην ώρα τους τα πολυπόθητα δωράκια.