Χ. Κόκκινος: "Το 2015 να ικανοποιήσει κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία"

Εγκάρδιες ευχές ενόψει της υποδοχής του νέου έτους απευθεύνει προς όλους ο αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσων, Χαράλαμπος Κόκκινος μέσω ανακοίνωσής του:

Eύχομαι ολόψυχα το νέο έτος να χαρίσει υγεία, ευτυχία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Να είναι έτος ελπίδας, δημιουργίας και εθνικής ανάτασης για τον τόπο. Η χρονιά που έρχεται να είναι χρονιά αλληλεγγύης και κοινωνικής συνοχής, ώστε με σταθερότητα και υπευθυνότητα να γίνει η ελληνική κοινωνία, μια κοινωνία προόδου και ευημερίας για όλα τα μέλη της .

Με ενότητα, κοινό βηματισμό και κοινή στόχευση, έχοντας ως σταθερές τις αξίες και τα ιδανικά, που στηρίχτηκε διαχρονικά η Ελλάδα να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Απομονώνουμε τον λαϊκισμό, το ψέμα και τον διχασμό και προτάσσουμε την εντιμότητα, την αποτελεσματική δουλειά και την υπευθυνότητα και φεύγουμε με βήματα προς το μέλλον. Γιατί το αύριο ανήκει σε αυτούς που το οραματίζονται και το προετοιμάζουν. Με σεβασμό και αγάπη προς όλους εύχομαι το 2015 να ικανοποιήσει κάθε ατομική και συλλογική προσδοκία και να είναι η χρονιά που η Ελλάδα μας θα πορευτεί στο δρόμο που οδηγεί στην έξοδο από την κρίση.