Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μάννα: Ταπεινότητα και εθελοντισμός

  • Κυριακή, 11 Ιανουαρίου, 2015 - 12:12
  • /   Eνημέρωση: 11 Ιαν. 2015 - 18:01
  • /   Συντάκτης: Αντώνης Μπούμπας

Σε ζεστό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε και φέτος η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μάννα με τα μέλη και τους φανατικούς φίλους του να κατακλύζουν για μία ακόμη φορά την Ενοριακή αίθουσα της περιοχής.

Στο πλούσιο καλεντάρι εκδηλώσεων του Συλλόγου για το 2014 αναφέρθηκε στο σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος Κώστας Μίμογλου, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη θέρμη με την οποία αγκάλιασε την προσπάθειά του για ουσιαστική προσφορά στην τοπική κοινωνία. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η ταμίας του Συλλόγου Δήμητρα Γαβρίλη παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό, ενώ τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μοίρασαν δώρα στα παιδιά του Μάννα.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης Αλέξης Αθανασίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ανδρέας Γιαλόγλου, ο Νικόλας Καίλης και ο Στέλιος Τρουμπετάκης, εκ μέρους της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα.

Το “παρών” στην εκδήλωσαν έδωσαν επίσης οι δημοτικοί σύμβουλοι Μάρκος Πρίντεζης, Γουλιέλμος Πρίντεζης, Μιχάλης Ζουλουφός, Μάρκος Ρούσσος και Γιάννης Βρούτσης.