Ο Όμιλος Inner Wheel Σύρου έκοψε την πίτα του

Ηχηρή γυναικεία παρουσία

Την Παγκόσμια ημέρα του ανθρωπιστικού οργανισμού Inner Wheel επέλεξε ο Όμιλος Inner Wheel Σύρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Καφέ Μέγαρον, παρουσία των αντιδημάρχων Θάνου Φώσκολου και Γιώργου Παπαμανώλη, δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων.

Η πρόεδρος του Ομίλου Άσπα Αριστείδου αναφέρθηκε στην ίδρυση του Inner Wheel από μία ομάδα γυναικών στο Μάντσεστερ της Αγγλίας, ο οποίος επί 81 συνεχή χρόνια επιτελεί σημαντικό έργο σε κοινωνικά θέματα που αφορούν στον συνάνθρωπο με ιδιαίτερη ευαισθησία στο παιδί, τη γυναίκα και την τρίτη ηλικία. “Μέλημα των γυναικών του Inner Wheel είναι η φιλία, η άδολη προσφορά η διεθνής κατανόηση και η ειρήνη. Στόχος μας είναι να απαλύνουμε τον πόνο, την αγωνία, την απόγνωση, να προσφέρουμε ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και να βοηθήσουμε για την ευημερία και πρόοδο της κοινωνίας μας. Η προσήλωση στο καθήκον με μεγαλοψυχία, καλοσύνη, χαμόγελο και αγάπη, αρετές που τις αντλούμε μέσα από τις πράξεις μας, μας δίνουν τη βεβαιότητα ότι θα πετύχουμε τους στόχους του Inner Wheel που πλέον είναι και οι δικοί μας προσωπικοί στόχοι” τόνισε.

Καταλήγοντας, ευχαρίστησε θερμά τους φίλους του συλλόγου για την έμπρακτη στήριξή τους, χάρη στην οποία “τα μέλη του ομίλου προσθέτουν τη δική μας πέτρα στο οικοδόμημα της ευημερούσας και ανοιχτής κοινωνίας που οραματίζονται”.

“Πίσω από κάθε ισχυρό άνδρα, βρίσκεται μια ισχυρή γυναίκα”

Με τη σειρά του ο αντιδήμαρχος κ. Φώσκολος συνεχάρη τα μέλη για τη δυναμική παρουσία τους στα δρώμενα του νησιού. “Λέμε ότι πίσω από έναν ισχυρό άνδρα βρίσκεται μια ακόμα ισχυρότερη γυναίκα. Αντίστοιχα και σε μένα ισχύει το ίδιο με τη σύζυγό μου, την Πηνελόπη. Βλέπω με καμάρι όλες εσάς να έχετε πάρει τη ζωή στα χέρια σας και μαζί με τη δική σας να πορεύεστε για τη ζωή όλων των ανθρώπων που είναι γύρω σας”, κατέληξε.

Τη βραδιά απογείωσαν με εορταστικά και όχι μόνο τραγούδια μέλη του Μουσικού Ομίλου Σύρου, με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Αργυρίου να δίνει το ρυθμό με την κιθάρα του.

Ετικέτες: