Αποκόλληση μαρμάρινων πλακών περιμετρικά του κτιρίου του ΟΤΕ

Σηκώθηκαν... οι πλάκες

Κενό αέρος παρατηρείται ανάμεσα στο μπετόν και σε κάποιες πλάκες περιμετρικά του κτιρίου του ΟΤΕ εξαιτίας της αποκόλλησης μερικών εξ αυτών από την επιφάνεια του μικρού πεζοδρομίου, που υφίσταται στο συγκεκριμένο σημείο, με αποτέλεσμα να ελλοχεύει κίνδυνος να για τους πεζούς, απέναντι ακριβώς από την πλατεία Μιαούλη και κατά μήκος του κεντρικού δρόμου.

Μαρμάρινες πλάκες σηκώθηκαν κυριολεκτικά από τη θέση τους δημιουργώντας αιχμηρές γωνίες για τους διερχόμενους πεζούς, οι οποίοι πολλές φορές βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, αναμένοντας την εκτέλεση των δρομολογίων των mini bus από και προς την πόλη.

Πρόκειται για τον χώρο περιμετρικά του κτιρίου που λειτουργεί ο ΟΤΕ στο κέντρο της Ερμούπολης, που αποτελεί ένα αρκετά παλαιό κτίριο, το οποίο φέρει εδώ και χρόνια σημαντικές φθορές, με πιο πρόσφατη να καταγράφεται αυτή της καταστροφής ουσιαστικά ορισμένων μαρμάρινων πλακών στον εξωτερικό χώρο του.

Οι εργασίες αποκατάστασης των φθορών που έχουν προκληθεί στο συγκεκριμένο σημείο χρήσιμο θα ήταν να προχωρούσαν άμεσα από τους αρμοδίους – αν αυτό είναι εφικτό -, δεδομένου ότι εκεί, όπως επιβεβαιώνει και η ταμπέλα της δημοτικής συγκοινωνίας, πραγματοποιούν στάση καθημερινά τα mini bus.

Ετικέτες: