Άμεσα η αποκατάσταση των αποκολλημένων τμημάτων από το αρμόδιο συνεργείο

“Σηκώθηκε” ο τάπητας σε παιδικό σταθμό

Οι μικρές ανομοιομορφίες του προαύλιου χώρου του παιδικού σταθμού στην Ερμούπολη – πλησίον του 4ου Δημοτικού Σχολείου – αποτέλεσαν ως φαίνεται την αιτία να “σηκωθούν” τμήματα του καινούργιου δαπέδου που τοποθετήθηκε πρόσφατα, προκειμένου να παίζουν με ασφάλεια τα μικρά παιδιά.

Ειδικότερα, τμήματα αυτού όπως παρουσιάζεται στο σχετικό φωτογραφικό υλικό αποκολλήθηκαν και παρασύρθηκαν από τη θέση τους εξαιτίας και των πρόσφατων έντονων καιρικών φαινομένων, τα οποία ενίσχυσαν το πρόβλημα που παρατηρήθηκε λόγω των ανωμαλιών που υπάρχουν στον συγκεκριμένο χώρο. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, Απόστολος Ρουσσουνέλος σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα, για το γεγονός έχει λάβει γνώση το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης κι έχει προβεί στην ενημέρωση του συνεργείου που προχώρησε στην τοποθέτησή του. Άμεσα, όπως πρόσθεσε, ενδεχομένως σήμερα ή αύριο, να υλοποιηθούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αποκατάσταση της επιφάνειας του ειδικού δαπέδου ασφαλείας, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά από τα παιδιά.

Αξίζει να υπενθυμιστεί, πως τα νέα δάπεδα που τοποθετήθηκαν στο σύνολο των παιδικών σταθμών αποτέλεσαν μία σημαντική δωρεά του εφοπλιστή, Αθανάσιου Μαρτίνου κατόπιν παρέμβασης του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδικών Σταθμών της Σύρου.