Ανάγκη επανεξέτασης τοποθετημένων καθρεπτών στη Σύρο

Καθρέπτες που παραπληροφορούν...

Επιτακτική ανάγκη αποτελεί η επανεξέταση της θέσης αρκετών καθρεπτών που βρίσκονται τοποθετημένοι σε κομβικά σημεία κεντρικών οδών προκειμένου να εξυπηρετούνται με ασφάλεια οι οδηγοί, καθώς πολλοί εξ αυτών παραμορφώνουν... τα σημεία που βρίσκονται τα οχήματα και τα δίκυκλα διαφορετικής κατεύθυνσης.

Οδός Μπαμπαγιώτου (έξοδος Αστυνομίας), άνοδος Αγίου Νικολάου (κηπάριο), κεντρική οδός Μάννα – Ερμούπολης (στο ύψος του στρατοπέδου) αποτελούν μερικά από τα σημεία στα οποία υφίστανται καθρέπτες, οι οποίοι ωστόσο δεν διαθέτουν τη σωστή κλίση ώστε να “ενημερώνουν” έγκαιρα τους ενδιαφερόμενους οδηγούς για τη διέλευση άλλων ιδιωτικών ή μη, μέσων μεταφοράς. Αν και στο φωτογραφικό υλικό παρουσιάζονται τα σημεία στα οποία παρατηρείται έντονα το πρόβλημα που έχουν επισημάνει μέσω τηλεφωνικών οχλήσεων προς την εφημερίδα αρκετοί συμπολίτες μας, ωστόσο, καθίσταται δύσκολο να αποτυπωθεί αυτούσιο το ζήτημα, το οποίο μπορεί να διαπιστωθεί μόνον από τον επιτόπιο έλεγχο των αρμοδίων στα συγκεκριμένα σημεία.

Δεδομένου μάλιστα, ότι η ροή των οχημάτων είναι έντονη κατά τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες αιχμής, θα ήταν χρήσιμο να υπάρξει άμεσα σχετική μέριμνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως, πέραν του ανωτέρω ζητήματος το οποίο απασχολεί καθημερινά τους διερχόμενους οδηγούς, θα ωφελούσε εκ μέρους των ασυνείδητων πολιτών, να μην επιχειρούν τη μετατόπιση των καθρεπτών αλλά ούτε και τη χρησιμοποίησή τους σαν πίνακες ανακοινώσεων.

Ετικέτες: