Στην τελική ευθεία η ένωση των δύο υποσταθμών ηλεκτροδότησης στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου και στο πάρκο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων

Στην οδό Μπαμπαγιώτου οι εργασίες υπογειοποίησης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι τελικές εργασίες σύνδεσης των δύο υποσταθμών ηλεκτροδότησης που έχουν τοποθετηθεί από τον ΔΕΔΔΗΕ στο κηπάριο πλησίον του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου και στο πάρκο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων, με τα συνεργεία να υλοποιούν τον υπόλοιπο προγραμματισμό.

Ειδικότερα, επί της οδού Μπαμπαγιώτου (περιοχή Βαπόρια) και συγκεκριμένα κατά μήκος των δύο πεζοδρομίων και πάνω στις επιφάνειές τους προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες, ώστε να υπογειοποιηθούν τα μέχρι σήμερα εναέρια καλώδια που θα ενώνουν τους δύο υποσταθμούς, με σκοπό την αισθητική αναβάθμιση του ιστορικού κέντρου.

Προ ημερών είχε προβεί σε σχετική ενημέρωση μέσω της εφημερίδας ο προϊστάμενος του ΔΕΔΔΗΕ στη Σύρο, Νίκος Ραγκούσης, ο οποίος είχε επισημάνει πως, κατόπιν της υλοποίησης και των τελευταίων εργασιών, φθάνει στο τέλος του το έργο της υπογειοποίησης.

Την παρούσα χρονική στιγμή, με φόντο το γεγονός πως έχουν αποκολληθεί οι πλάκες σε μεγάλα τμήματα των πεζοδρομίων κι έχουν τοποθετηθεί στην απέναντι πλευρά αφού θα επανατοποθετηθούν, οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων και δικύκλων οφείλουν να περιορίζουν την ταχύτητά τους, καθώς οι πεζοί αναγκαστικά χρησιμοποιούν το περιθώριο του οδοστρώματος για την εξυπηρέτησή τους.

Σημειώνεται πως, οι εργασίες θα διαρκέσουν λίγες ημέρες.

Ετικέτες: