Delivery ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Στην πόρτα της «Στέγης Ανηλίκων Σύρου» παραδόθηκαν χθες το πρωί τα χριστουγεννιάτικα γλυκά, που έφτιαξαν με τα χεράκια τους τα προ-προνήπια του Παιδικού Σταθμού «Η Φωλιά» στο ζαχαροπλαστείο - καφέ «Το Σπιτικό της Αγνής».

Νόστιμοι κουραμπιέδες και γευστικότατα μελομακάρονα προσφέρθηκαν με αγάπη από τα παιδιά για τα παιδιά σε μια ιδιαίτερη περίοδο, όπου η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά είναι η απάντηση στις προκλήσεις που ορθώνονται καθημερινά μπροστά μας σαν τείχος.

Το τείχος αυτό κατεδάφισαν οι μικροί ζαχαροπλάστες της «Φωλιάς», σε συνεργασία με το «Σπιτικό της Αγνής», το οποίο αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή την πρωτοβουλία του Παιδικού Σταθμού. «Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση αξία προς μίμηση» δήλωσε στην «Κοινή Γνώμη» η ιδιοκτήτρια Μαρία Φουτσιτζίδου. «Άλλωστε το νησί μας έχει δείξει έμπρακτα την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του ουκ ολίγες φορές . Η Στέγη χρειάζεται τη βοήθειά μας για να συνεχίσει το πολύ σπουδαίο έργο της! Στο κατάστημα μας υπάρχει κουτί που έφτιαξαν τα παιδιά της Στέγης για όποιον επιθυμεί να προσφέρει έστω και το ελάχιστο. Όλοι μαζί μπορούμε!!! Το μόνο σίγουρο!», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο Παιδικός Σταθμός «Η Φωλιά» ευχήθηκε στα παιδιά της Στέγης καλά και γλυκά Χριστούγεννα. «Να είστε πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ».