Από γονείς για τα παιδιά με… αγάπη

Νέα όψη έχει αποκτήσει ένα ακόμη νηπιαγωγείο της Σύρου, έπειτα από πρωτοβουλία και προσωπική συμβολή και προσπάθεια των γονέων και διδασκόντων.

Όπως και στο νηπιαγωγείο Βάρης, έτσι και στο 2ο Νηπιαγωγείο Ερμούπολης, οι γονείς και κηδεμόνες πήραν τα πινέλα τους… ανά χείρας και ζωγράφισαν έναν καλύτερο κόσμο, στον οποίο περνούν ένα σημαντικό μέρος κάθε ημέρας τους τα παιδιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Ερμούπολης, με προσωπική εργασία, ίδια έξοδα και μεγάλη δόση φαντασίας, προχώρησε στον εξωραϊσμό της αυλής της προσχολικής μονάδας.

Μάλιστα, ο Σύλλογος Διδασκόντων του νηπιαγωγείου συνεχάρη και ευχαρίστησε το την Πρόεδρο και το Δ.Σ. του Συλλόγου, για τις προσπάθειες που κατέβαλαν και τις ενέργειές τους, που συνέβαλαν στη δημιουργία ενός οικείου και χαρούμενου περιβάλλοντος για τους μικρούς μαθητές. Παράλληλα, ευχαρίστησαν θερμά και τον παππού ενός εκ των νηπίων, καθώς ως περισσότερο έμπειρος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, προκειμένου να συμβουλεύσει και να καθοδηγήσει την εκτέλεση των εργασιών.