Συστηματικές εργασίες καθαρισμού κι ευπρεπισμού πλατειών στην Ερμούπολη και τις ευρύτερες περιοχές

Περιποίηση μνημείων ενόψει 25ης Μαρτίου

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες περιποίησης και καθαρισμού κεντρικών σημείων της Ερμούπολης και των ευρύτερων περιοχών αυτής, με την αρμόδια υπηρεσία και τον αντιδήμαρχο, Μάριο Βουτσίνο να δίνουν έμφαση σε πλατείες και μνημεία όπου θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση στεφάνων ενόψει της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.

Ενδεικτικό παράδειγμα αποτελεί η πλατεία Τσιροπινά στο ιστορικό κέντρο και ειδικότερα πλησίον του κτιρίου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, όπου οι εργάτες καθαριότητας προέβησαν χθες, στην ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών αποψίλωσης χόρτων και κλαδέματος, με σκοπό τον ευπρεπισμό της.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα ο κ. Βουτσίνος, ανάλογες εργασίες γίνονται και σε άλλα κεντρικά σημεία όπως οι πλατείες Νιρβάνας, Άννης Κουτσοδόντη, Ηρώων Πολυτεχνείου κλπ ώστε ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης να είναι καθ΄ όλα έτοιμος για τον εορτασμό της εθνικής επετείου.

Αξίζει να αναφερθεί, πως, με συστηματικό ρυθμό αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών θα πραγματοποιηθεί και η περιποίηση κεντρικών σημείων με φόντο την περίοδο του Πάσχα, οπότε και γίνεται η περιφορά των Επιταφίων.