Εργασίες κατασκευής κι επισκευής τοιχίων κατά μήκος των κεντρικών οδών που οδηγούν στα Χρούσσα και στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης

Εκ θεμελίων... ενίσχυση

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες επισκευής των υφιστάμενων προστατευτικών τοιχίων καθώς και κατασκευής νέων κατά μήκος των δρόμων που οδηγούν προς την περιοχή των Χρούσσων και του Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης τις τελευταίες ημέρες, με σημείο έναρξής τους να αποτελεί η συμβολή τους.

Κατόπιν εντολής της αρμόδιας Αρχής, συνεργείο με εργάτες μεταβαίνει καθημερινά στο συγκεκριμένο σημείο προκειμένου να αποκαταστήσει τις σημαντικές φθορές και καταστροφές που είχαν υποστεί τα τοιχία που υπήρχαν έως σήμερα, αλλά και να κατασκευάσει νέα, ακολουθώντας ιδιαίτερη τεχνοτροπία που ενισχύει και το “περιθώριο” των δύο δρόμων.

Με δεδομένο τον υποτονικό φωτισμό των συγκεκριμένων δρόμων κατά τις βραδινές ώρες και καθώς διέρχονται αρκετοί οδηγοί δικύκλων και οχημάτων, η δημιουργία νέων προστατευτικών τοιχίων κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη πρόκληση ατυχήματος στην περίπτωση που κάποιος οδηγός φύγει της ομαλής πορείας του.

Εντός των επόμενων ημερών εκτιμάται πως οι προγραμματισμένες εργασίες θα ολοκληρωθούν.

 

Ετικέτες: