Τοποθέτηση ξύλινου ντεκ σε τμήμα της περιοχής Νησάκι στο οποίο απολαμβάνουν το καθημερινό μπάνιο τους κάτοικοι της Ερμούπολης

Διευκόλυνση λουομένων

Στην γενικότερη αισθητική αναβάθμιση του παράκτιου τμήματος της θέσης “Νησάκι” προχώρησε η διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου, τοποθετώντας ξύλινο ντεκ σε “γυμνό” μέχρι πρότινος σημείο, με σκοπό την εξυπηρέτηση των λουομένων.

Το εν λόγω κομμάτι ήταν το τελευταίο της περιοχής στο οποίο εκκρεμούσαν οι εργασίες αναβάθμισης μετά από τις συνολικές παρεμβάσεις του έργου που υλοποιήθηκε όπισθεν της ΑΕΝ Σύρου και το οποίο απαιτούσε βελτιωτικές ενέργειες προκειμένου να αποκτήσει ένα φιλικό “πρόσωπο” προς τους συμπολίτες μας που πραγματοποιούν το καθημερινό μπάνιο τους ή απολαμβάνουν τον περίπατό τους.

Το “ντύσιμο” του συγκεκριμένου σημείου με ειδικό ξύλινο εξοπλισμό που έχει αντοχή στο νερό, προβλέπεται να εξυπηρετήσει στο θέμα της ομαλής πρόσβασης και παραμονής των λουομένων της πόλης, καθώς μέχρι χθες ήταν ένα σημείο που “έκρυβε” σημαντικό κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος, εξαιτίας της ανώμαλης επιφάνειάς του. Επιπλέον, τους λουόμενους εξυπηρετεί και η σκάλα που έχει τοποθετηθεί ώστε να είναι εύκολη η πρόσβασή τους στη θάλασσα.

Πρέπει να τονισθεί πως, για τη φροντίδα του χώρου μεριμνά ο αρμόδιος του Λιμενικού Ταμείου Σύρου που έχει αναλάβει και τη μέριμνα για τα WC, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, παρενέβη κατάλληλα κι έγκαιρα για την αποτροπή ατυχήματος το πρωί της Κυριακής.