Αίτημα της Τοπικής Κοινότητας Πάγου για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των διερχόμενων οδηγών στο ύψος του Σταυρού Ταλάντων

Ενίσχυση φωτισμού

Την επιτακτική ανάγκη ενίσχυσης του φωτισμού της περιοχής Σταυρού Ταλάντων επισημαίνει η Τοπική Κοινότητα Πάγου μετά από νέα συνεδρίαση των μελών της, τα οποία και γνωμοδότησαν θετικά στην αντικατάσταση φωτιστικών.

Πρόκειται για μία περιοχή στην οποία κατά γενική ομολογία καταγράφεται έντονα το θέμα της περιορισμένης “δύναμης” ηλεκτροφωτισμού, με τις αποφάσεις ενίσχυσής του να κρίνονται ιδιαιτέρως χρήσιμες, με σκοπό να εξασφαλίζεται η ασφαλής μετακίνηση και διέλευση των πολιτών και των οδηγών δικύκλων και οχημάτων. Άλλωστε πρόκειται για ένα σημείο που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή εκ μέρους των οδηγών που διασταυρώνονται στο ύψος του ναού της περιοχής, καθώς τις βραδινές ώρες η ανεπάρκεια του φωτισμού αυξάνει τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων.

Σύμφωνα με την απόφαση των μελών της Κοινότητας, θα πρέπει να σημειωθεί πως, γνωμοδότησαν θετικά στη διαπίστωση της Τεχνικής Υπηρεσίας σχετικά με την ανάγκη αντικατάστασης τριών φωτιστικών.