Συμμετοχή της Τήνου στην ERGO MARATHON EXPO 2016

  • Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, 2016 - 12:02

Το TINOS RUNNING EXPERIENCE και ο Εμποροεπαγγελματικός & Βιοτεχνικός Σύλλογος Τήνου συμμετείχαν στην έκθεση ERGO MARATHON EXPO 2016 στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου 2016 στο κλειστό στάδιο Tae Kwon Do Παλαιού Φαλήρου, φιλοξενούμενοι στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η οποία παρείχε σε κάθε διοργάνωση αγώνων δικό της info desk.

Στην έκθεση από το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ήταν ο πρόεδρος Ανδρέας Τσιμέκης, ο αντιπρόεδρος β’ Παναγιώτης Ψάρρος, η γενική γραμματέας Λουκία Κολλάρου και η ταμίας Πετρίνα Κολλάρου. Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε η Αντιδήμαρχος κ. Αναστασία Δεληγιάννη – Άσπρου, η οποία παρέμεινε και για αρκετές ώρες μετά, βοηθώντας στην διανομή του έντυπου των αγώνων.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από το χορευτικό εργαστήρι του Συλλόγου μας ‘’Σπονδή Τηνίων’’. Χοροί παραδοσιακοί παρουσιάσθηκαν και στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Συναντήσεις έγιναν με τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Γιάννη Μαργαρίτη και με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Μαριέττα Παπαβασιλείου, στους οποίους δόθηκαν τα αναμνηστικά μετάλλια των αγώνων και τα βιβλία ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’ και ‘’ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ’’.

Πολύ σημαντικές προσωπικότητες επισκέφτηκαν το περίπτερο των αγώνων. Η πιο σημαντική ο Ολυμπιονίκης μας κ. Ιωάννης Μελισσανίδης, ο οποίος ενθουσιάστηκε με την ιστορία των αγώνων ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’ και με την παρουσίαση των τωρινών αγώνων. Του δόθηκε το αναμνηστικό μετάλλιο και το βιβλίο ‘’ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ’’. Δόθηκαν τα χέρια για περαιτέρω συνεργασία Συλλόγου και κ. Μελισσανίδη και μας περιμένουν όλους πολλές εκπλήξεις.

Έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση του μεταλλίου των αγώνων και της ιστορίας του στους επισήμους και στους επισκέπτες του περιπτέρου. Το μετάλλιο, το οποίο προβαλλόταν σε ειδική προθήκη, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση σε αθλητές και μη. Ομολογουμένως το μετάλλιο έχει προσδώσει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα στο TINOS RUNNING EXPERIENCE.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν πάρα πολύ μεγάλη. Μόνο οι αθλητές που πέρασαν ήταν 50.000, εκτός των άλλων επισκεπτών που ενδιαφέρονται για τον αθλητισμό. Οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 55.000.

Για το TINOS RUNNING EXPERIENCE μοιράστηκαν 9.000 δεκαεξασέλιδα έντυπα προβολής στα ελληνικά και στα αγγλικά.

 

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα :

  1. την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Ν. ΑΙΓΑΙΟΥ για την πρόσκληση και την φιλοξενία των αγώνων μας στο περίπτερό της

  2. την ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ – ΑΣΠΡΟΥ για την παρουσία της και την βοήθειά της στην έκθεση

  3. για άλλη μία φορά τον ΔΗΜΟ ΤΗΝΟΥ για την άδεια που μας έδωσε να δημιουργήσουμε πιστό αντίγραφο του μεταλλίου των αγώνων ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’ και να το προσφέρουμε στους αθλητές του TINOS RUNNING EXPERIENCE. Επίσης τον ευχαριστούμε και για τα βιβλία ‘’ΤΗΝΙΑ 1895’’ και ‘’ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ’’

  4. τις ναυτιλιακές εταιρείες FAST FERRIES και GOLDEN STAR FERRIES για την δωρεάν μετακίνηση των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και για την έκπτωση 50% στα εισιτήρια του χορευτικού ‘’Σπονδή Τηνίων’’

  5. Τον κεντρικό πράκτορα της FAST FERRIES κ. ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και τον κεντρικό πράκτορα της GOLDEN STAR FERRIES κ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΛΛΙΑΡΗ για την συνεχή στήριξη

  6. τη ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΝΟΥ του κ. Γιώργου Κρητικού και της κ. Μαριέττας Βελουδίου που μετέφεραν δωρεάν τα έντυπα στον εκθεσιακό χώρο

Τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την συνεχή αρωγή στις προσπάθειες του Συλλόγου για την ανάπτυξη και την προβολή του νησιού.