Τριήμερη δημοπρασία στη Σύρο από τον οίκο “Ευάγγελος Καπόπουλος”

Με την υπογραφή κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων

Συνεπής στο θερινό ραντεβού του με το φιλότεχνο κοινό των νησιών, ο οίκος Δημοπρασιών του Ευάγγελου Καπόπουλου διοργανώνει τριήμερη δημοπρασία στην Ερμούπολη της Σύρου.

Η δημοπρασία που περιλαμβάνει έργα κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Ιουλίου, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Ιουλίου στην αίθουσα τέχνης “Γιάννη και Ελένης Βάτη”. Πρόκειται για την 14η συνεχή χρονιά που ο οίκος δημοπρασιών Καπόπουλου, πραγματοποιεί δημοπρασίες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων κάτι που πλέον αποτελεί θεσμό.

Τα έργα που θα δημοπρατηθούν φέρουν την υπογραφή σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων όπως είναι οι: Χριστοφόρου, Πράσινος, Σπαθάρης, Ζούνη, Τσόκλης, Παύλος, Φασιανός, Μυταράς, Καράς, Μακρουλάκης, Δρούγκας, Μανωλίδης, Πανταλέων, Γέρος, Σπεράντζας, Στεφάνου, Σόρογκας, Σάμιος, Γεωργίου, καθώς και πολλών Ευρωπαίων όπως των Arman, Pasqua, Combas, Adami, Segui, Erro, Deleval, Benjamin Spark, Batista, Klasen κ.ά. Η δημοπρασία μάλιστα συνοδεύεται και από κατάλογο.

“Η τέχνη είναι η καλύτερη οδός απόδρασης”

Μέσα από τις δημοπρασίες, ο οίκος δίνει την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό, να έρθει σε επαφή τόσο με την ελληνική, όσο και με την ευρωπαϊκή ζωγραφική.

Ο γνωστός δημοπράτης Ευάγγελος Καπόπουλος σημειώνει αναφερόμενος στις δημοπρασίες στη Σύρο σε σχέση με την εποχή μας: “Στο ταξίδι μας και φέτος στη Σύρο αφήνουμε πίσω τις πραγματικά δύσκολες συνθήκες της αγοράς. Επιδιώκουμε να περάσουμε ευχάριστα, προσφέροντας πολύ μεγάλες ευκαιρίες στους φιλότεχνους. Εκτός από τα έργα του καταλόγου που είναι αναρτημένα στο website υπάρχουν 30 ακόμα έργα διακεκριμένων καλλιτεχνών με ελεύθερη τιμή εκκίνησης. Το ζητούμενο για εμάς είναι το ευχάριστο κλίμα και η διαφυγή από τα καθημερινά προβλήματα. Η τέχνη είναι πάντα η καλύτερη οδός απόδρασης».

Τα έργα θα εκτεθούν στον ίδιο χώρο τις ημέρες των δημοπρασιών, οι οποίες θα πραγματοποιούνται κάθε βράδυ στις 21:30.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2108974441,2106833048 και στο mail: info@kapopoulosart.gr Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να θαυμάσουν τον κατάλογο της έκθεσης στο: www.kapopoulosart.gr