Σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο Σύρου

Η πρώτη πτήση του αεροπλάνου των 78 θέσεων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη προσγείωση και απογείωση του αεροσκάφους των 78 θέσεων σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο της Σύρου.

 

Χειριστής όπως αναφέρουμε σήμερα στο εκτενές δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης ήταν ο έμπειρος πιλότος της Olympic Air και υπεύθυνος πτητικών θεμάτων της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Μάρκου. Με την παρθενική πτήση του dash8 Q400 ταξίδεψαν κανονικά επιβάτες από και προς τη Σύρο ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Μάρκου παραχωρώντας τη δήλωσή του αναφορικά με τα πρώτα δεδομένα που συνάντησε στον αερολιμένα, είπε: "Η πρώτη εικόνα είναι καλύτερη απ΄ ότι περιμέναμε".

Αξίζει να αναφερθεί πως στην ίδια πτήση επιβιβάστηκε και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, Γιάννης Ρούσσος, ο οποίος μαζί με την αερολιμενάρχη και το προσωπικό του αεροδρομίου καλωσόρισαν το πλήρωμα του αεροσκάφους.


Σχόλια

Θάνος Φώσκολος Παρ, 25 Οκτ. 2013 - 13:03

Επιτέλους και μία ευχάριστη είδηση! Πτήση ανάσας, και πολλά υποσχόμενη για τις δυνατότητες αξιοποίησης της! Όσον αφορά στα δύο εμπόδια... ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα... Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για να στηρίξουμε τέτοιου είδους κινήσεις...

Theodorou Dionisis Παρ, 25 Οκτ. 2013 - 15:30

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΤΩΡΑ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ 4,5 ΩΡΕΣ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.