Αλλαγή γραφείων του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου ενημερώνουν ότι τα γραφεία του Συλλόγου  μεταφέρθηκαν στην οδό Δρόσου Ν. Δρόσου στο κτίριο της παλιάς Δ.Ο.Υ. Τήνου, στον 1ο  όροφο.

    Μετά από πολλή προσωπική εργασία όλων των μελών του Δ.Σ., δημιουργήθηκε ένας χώρος αντάξιος των επαγγελματιών – μελών του Συλλόγου. Τα νέα γραφεία εκτός από το γραφείο του Προέδρου διαθέτουν αίθουσα συνεδριάσεων και αίθουσα εκπαίδευσης. Τα γραφεία είναι εξοπλισμένα με internet, computer, φωτοτυπικά μηχανήματα, εκτυπωτές, projector και οθόνη για παρουσιάσεις, οθόνη 32 ιντσών (TV) για παρουσιάσεις μέσω computer, DVD και δυνατότητα τηλεδιάσκεψης μέσω skype, με σκοπό να καλύψουν όλες τις ανάγκες που απαιτεί κάθε ομάδα επαγγελματιών για τυχόν παρουσιάσεις, σεμινάρια ή ό,τι άλλου είδους εκπαίδευσης και εκδηλώσεις.

Μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τα γραφεία είναι στη διάθεση των μελών του Συλλόγου εάν και όποτε τα χρειαστούν. Υπενθυμίζεται πως οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. είναι ανοιχτές για το κοινό.