Συγχαρητήρια επιστολή του Περιφερειάρχη για την επιτυχία της μπύρας «ΝΗΣΟΣ»

Αναγνώριση της επιτυχίας

Με επιστολή συγχαρητηρίων εκ μέρους του νέου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, προς τον δημιουργό της μπύρας «ΝΗΣΟΣ», Αλέξανδρο Κουρή, εκφράστηκε η αναγνώριση της Περιφέρειας για τη διεθνή επιχειρηματική διάκριση της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων της Τήνου.

Μέσω ενός λιτού κειμένου, ο Περιφερειάρχης, Γ. Χατζημάρκος, συνεχάρη τόσο τον Α. Κουρή όσο και τους συνεργάτες του για την επιχειρηματική τους επιτυχία, να συμπεριληφθούν στα European Buisiness Awards και να λάβουν αυτό το αριστείο επιχειρηματικότητας.

Η συγκεκριμένη διάκριση πέραν της επιχειρηματικής επιβράβευσης, προβάλει και προωθεί τόσο το νησί των Κυκλάδων όπου δραστηριοποιείται η επιχείρηση, όσο και ολόκληρη της Περιφέρεια όπως επισημαίνεται στην συγχαρητήρια επιστολή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται «Η επιβράβευση της εταιρείας σας, από έναν τόσο σημαντικό θεσμό όπως τα European Buisiness Awards εκτός από δικαίωση των προσπαθειών σας, αποτελεί σημαντική προβολή για την Τήνο και για την Περιφέρεια μας και εκτός των ελληνικών συνόρων».

Ο Περιφερειάρχης στην επιστολή του δεν παραλείπει, ως άνθρωπος που προέρχεται από τον επιχειρηματικό κόσμο, να εκφράσει την ικανοποίηση του για την επιχειρηματική δραστηριότητα του Α. Κουρή, που όχι μόνο αναπτύχθηκε αλλά και εξελίχθηκε και διακρίθηκε εν καιρώ κρίσης.

Επ’ αυτού αναφέρεται ότι «Η επιχειρηματικότητα είναι ο μόνος δρόμος προς την ανάπτυξη και για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποτελεί σταθερή και συνεχή προτεραιότητα ταυτόχρονα και δέσμευση η στήριξη σε όλα τα επίπεδα, των ανθρώπων που μέσα στην κρίση τολμούν, κάνουν το μεγάλο βήμα και επιχειρούν».

Ετικέτες: