Αντιδρούν στην αδειοδότηση πολυκαταστημάτων στη Νάξο

Μετά από συνεδρίαση του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στις 30 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του, με πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης "την προέγκριση αδειοδότησης λειτουργίας πολυκαταστημάτων στο νησί" από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τα μέλη πήραν τις εξής αποφάσεις.

"Θα καθορίσουμε άμεσα τις επόμενες ενέργειες" 

Καταγγέλουμε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και των Πολιτικών της Προϊσταμένων, οι οποίοι προστατεύοντας τα συμφέροντα των μεγάλων πολυκαταστημάτων – πολυεθνικών εις βάρος των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων της Νάξου, χορήγησαν προέγκριση για άδεια λειτουργίας πολυκαταστημάτων άνω των 1000τμ. το καθένα, στις εταιρείες «LIDL & ΕΑΣ - DENNENNAALD». 

Καλούμε την Ομοσπονδία και την Συνομοσπονδία μας, να στηρίξουν τις θέσεις μας και να καταδικάσουν με τη σειρά τους, την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. 

Καλούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και ζητάμε άμεσα συνάντηση – συζήτηση με τον Δήμαρχο Νάξου και Μ.Κ. και τις δημοτικές παρατάξεις για το θέμα αυτό. 

Καλούμε τα μέλη μας ,την Κυριακή 05/10/2014 στις 12:00μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, σ’ ένα ανοιχτό – διευρυμένο συμβούλιο, προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και να καταθέσουν τις απόψεις και προτάσεις τους, ώστε όλοι μαζί να καθορίσουμε άμεσα τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου.