Στο Επιμελητήριο Κυκλάδων η Βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Νίκη Κεραμέως

  • Σάββατο, 4 Ιουλίου, 2015 - 10:54

Με αφορμή την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας στη Σύρο, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Κυκλάδων η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κα. Νίκη Κεραμέως, μαζί με τον πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργο Βακόνδιο, και τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Κυκλάδων, κ. Βαγγέλη Χαλκιά.

Από πλευράς της κας. Κεραμέως, συζητήθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης και επισημάνθηκαν οι κίνδυνοι σε περίπτωση που επικρατήσει το «όχι» στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου. Παρά τις δυσκολίες των ημερών, η βουλευτής ζήτησε επιπλέον ενημέρωση για το ζήτημα της ενδοκυκλαδικής επικοινωνίας καθώς και για την απεργία των εργαζομένων του Νεωρίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννης Ρούσσος, αφού πρώτα έδωσε το στίγμα του φορέα σε μια σύντομη αναφορά στο έργο του Επιμελητηρίου, ανέλυσε τα προβλήματα που αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στις Κυκλάδες, όπως θέματα ελλείψεων αγαθών, και τόνισε τις προσπάθειες που κάνει το Επιμελητήριο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, προκειμένου αυτά τα προβλήματα να ξεπεραστούν.