Κριτική του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου προς τους υποψήφιους βουλευτές των Κυκλάδων

"Απέδειξαν ότι οι επαγγελματίες και τα προβλήματά τους είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει"
  • Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου, 2015 - 13:11

Σκληρή κριτική εκφράζουν τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τήνου προς το σύνολο των υποψήφιων βουλευτών στις Κυκλάδες, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν με αφορμή τη διεξαγωγή των εκλογών και την "ανυπαρξία ενδιαφέροντος για τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου εκ μέρους τους" όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. 

Η ανακοίνωση

Αναρωτιόμαστε... Όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, που επισκέφθηκαν την Τήνο ή κατάγονται ή και μένουν στην Τήνο, δεν σκέφθηκαν ότι, εκτός από τις συναντήσεις τους με το Δήμαρχο Τήνου κ. Σίμο Ορφανό, το Λιμενάρχη Τήνου κ. Βασίλη Αποστολόπουλο, το Π.Ι.Ι.Ε.Τ., το Κέντρο Υγείας Τήνου κ.λπ., θα έπρεπε να συναντηθούν και με τους Επαγγελματικούς συλλογικούς φορείς του νησιού μας;

Τα ανυπέρβλητα προβλήματα και οι τεράστιες δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά αφορούν κυρίως τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους. Αυτούς έπρεπε πρώτα να επισκεφθούν και να ακούσουν όλοι αυτοί οι παλιοί και νέοι υποψήφιοι, που μας θυμούνται μόνο όταν μας χρειάζονται.

Αλλά τί να μας πουν ; Για ποιο από όλα να μας απαντήσουν; Για την αβάσταχτη φορολογία ; Για τις αβάσταχτες και μη ανταποδοτικές ασφαλιστικές εισφορές; Για τον ‘’ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ’’ και ‘’ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ ΠΟΤΕ’’ Φ.Π.Α.:

Στην Τήνο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου βρέθηκαν οι κ. κ.: Συρμαλένιος Νίκος, Συρίγος Αντώνης και Ευθυμιάτου Χριστίνα ΣΥΡΙΖΑ, Κουΐκ Τέρενς ΑΝΕΛ, Χριστόπουλος Γιώργος, Μπαϊμπά Βιργινία και Μονογυιού Κατερίνα Ν.Δ., Πρωτόπαπα Φραντζέσκα Κ.Κ.Ε., Αγγελοπούλου Νικολίτσα (Λίλη), Βαζαίος Μάριος και Σανταμούρης Πέτρος ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ, Βλασερός Γιάννης και Πολατσίδης Χρήστος ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ (ΠΑΣΟΚ & ΔΗΜΑΡ). Δεν τολμούν και ‘’δεν έχουν τα κότσια’’ ούτε καν να μας συναντήσουν, πόσο μάλλον να μας κοιτάξουν καταπρόσωπο και να μας ακούσουν.

Λυπηρό ;;; Αποκαρδιωτικό ;;; Σίγουρα πάντως άλλη μία απόδειξη ότι οι επαγγελματίες και τα προβλήματά τους είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρει και τους αφορά.