Δελτίο Τύπου του Δήμου Σίφνου

Η πρωτοβουλία "Grow Greek Tourism Online" της Google στη Σίφνο

  • Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2016 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 27 Σεπ. 2016 - 7:23

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο σε ψηφιακές δεξιότητες για επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του Τουρισμού ­ των Ξενοδοχείων, των Καταλυμάτων, των Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων / Σκαφών και της Εστίασης, αλλά και όσων επαγγελματιών επιθυμούν να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο με στόχο να αναπτύξουν την επιχείρησή τους.

Ο Δήμος Σίφνου σε συνεργασία με την «G​row Greek Tourism Online» της GOOGLE θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου από τις 18:30 - 20:00ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Ίδρυμα «Στυλιανού Πρόκου» στην Απολλωνία με θέμα:

«Τα 5 Βασικά Εργαλεία για μία Επιτυχημένη Online Παρουσία»

http://greektourism.withgoogle.com

29 Σεπτεμβρίου 2016 ­ Η επιτυχημένη πρωτοβουλία «Grow​ Greek Tourism Online» της Google, σε συνεργασία με το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), διοργανώνει δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Σίφνο, με στόχο τη ψηφιοποίηση και την ενίσχυση του Τουρισμού στην Ελλάδα.

Μια ομάδα από ειδικούς συμβούλους που έχουν εκπαιδευτεί από την Google, οι Online Advisors, θα βοηθήσουν τους επαγγελματίες του τουρισμού να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους. Μέσα από τα σεμινάρια, οι επαγγελματίες του Τουρισμού θα ενημερωθούν για επιτυχημένες τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς και στη χρήση βασικών διαδικτυακών εργαλείων για την προώθηση της επιχείρησής τους, όπως το Google My Business, Google Adwords, Google Maps, κλπ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο για το πρώτο εξάμηνο του 2016, έχουν υλοποιηθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια σε περισσότερες από 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. 

Παράλληλα, πέρα από τα ομαδικά σεμινάρια, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν δωρεάν​ ​τα  προγράμματα διαδικτυακής εκμάθησης ψηφιακών δεξιοτήτων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του «Grow Greek Tourism Online»​.​ 

Για ηλεκτρονική εγγραφή στο σεμινάριο επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.  ​https://events.withgoogle.com/ggto­aegean/registrations/new/