Η απάντηση των εργαζομένων μέσω ενός βίντεο

H Digea αποφάσισε να... θολώσει το σήμα του MEGA

  • Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου, 2017 - 21:26

Η διοίκηση της Digea αποφάσισε την υποβάθμιση της ποιότητας μετάδοσης του σήματος του MEGA από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής καθώς το κανάλι έχει καταβάλλει μόνο την προβλεπόμενη δόση (78.000 ευρώ) που έχει συμφωνηθεί από τη στιγμή που βρέθηκε σε δυσχερή θέση, από το συνολικό ποσό των 980.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία.

Αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Digea ήταν σε αυτή τη φάση να υποβαθμιστεί η ποιότητα του σήματος του καναλιού της Μεσογείων, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει θολή εικόνα ή εικόνα που τρεμοπαίζει. 

Σύμφωνα με πληροφορίες και μετά από διαβουλεύσεις που υπήρξαν, ο πάροχος θα δώσει ένα περιθώριο πιθανότατα μέχρι την Πέμπτη για να διευθετηθεί το θέμα αλλιώς θα προχωρήσει σε υποβάθμιση του σήματος του Μεγάλου Καναλιού.  

Κάτι τέτοιο βέβαια αναμένεται να δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στο κανάλι το οποίο μεταδίδει επαναλήψεις, δεν έχει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αλλά παρόλα αυτά διατηρεί σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης απορροφώντας και σχετικά διαφημιστικά πακέτα.

Το περίεργο είναι ότι το MEGA είναι και μέτοχος της Digea και έχει παράσχει και εγγυήσεις για τη δανειοδότησής της. 

Η απάντηση των εργαζομένων του MEGA στην DIGEA

Τώρα αναμένονται οι επόμενες κινήσεις των νομικών του τηλεοπτικού σταθμού αλλά και οι αποφάσεις επιτέλους των δύο μεγαλομετόχων του, Γιάννη Βαρδινογιάννη και Φώτη Μπόμπολα, οι οποίοι προ ημερών ενημέρωσαν τους εργαζόμενους ότι έχουν καταθέσει μπίζνες πλαν στις πιστώτριες τράπεζες για την επανεκκίνηση του καναλιού και αναμένουν απαντήσεις.

Τόνισαν μάλιστα ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην κλείσει το κανάλι αλλά σήμερα η κατάσταση ουσιαστικά χειροτέρευσε. 

Οι εργαζόμενοι του MEGA έχουν μπει πλέον στον όγδοο μήνα παραμένοντας απλήρωτοι και αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα ενώ οι  συνέπειες από την απόφαση της Digea για υποβάθμιση της ποιότητας του σήματος αναμένεται να ιδιαίτερα επιβαρυντικές για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού της Μεσογείων.

«Η Digea και τα μέλη του Δ.Σ. να σκεφθούν καλά πριν κατεβάσουν το διακόπτη και να δώσουν τον απαιτούμενο χρόνο για να βρεθεί οριστική λύση» σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι του καναλιού.

πηγή

 

Ετικέτες: