Μέχρι τις 5 Μαρτίου οι αιτήσεις φοιτητών του ΤΜΣΠΣ για την ορκωμοσία

Νέο “αίμα” διπλωματούχων

  • Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου, 2014 - 06:10

Μία ακόμη ορκωμοσία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (ΤΜΣΠΣ) στη Σύρο, αποδεικνύοντας πως από το Πανεπιστημιακό Τμήμα εξέρχονται απόφοιτοι της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ετησίως.

Με επίσημη ανακοίνωση της γραμματείας της Σχολής οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές καλούνται έως και τις 5 Μαρτίου να υποβάλουν το σύνολο των δικαιολογητικών που απαιτούνται ώστε να μπορέσουν να πάρουν το πτυχίο τους.

Τα δικαιολογητικά

Ειδικότερα, στο σχετικό ενημερωτικό έγγραφο σημειώνεται πως, “όσοι προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές και φοιτήτριες έχουν ανακηρυχθεί διπλωματούχοι και επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορκωμοσία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 και ώρα 13:00 στο Θέατρο Απόλλων, να υποβάλουν αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι και την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014 και ώρα 14:00.

Αναφορικά με τα δικαιολογητικά η γραμματεία αναφέρει πως χρειάζεται “μία αίτηση συμμετοχής υπογεγραμμένη, η οποία πρέπει να σταλεί από το προσωπικό e-mail του κάθε φοιτητή του Τμήματος. Συγκεκριμένα για τους προπτυχιακούς φοιτητές στο studies_dpsd@syros.aegean.gr και για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στο studies_msc@syros.aegean.gr ή μέσω fax στο (22810-97009) ή με ταχυδρομείο στη διεύθυνση Κωνσταντινουπόλεως 1 Σύρος ΤΚ 84100.

Επιπρόσθετα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να παραδώσουν μία φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητάς τους (με ταχυδρομείο ή με e-mail όχι με fax) ενώ πρέπει να έχουν και το βιβλιάριο εγγραφής μαθημάτων και το πάσο.

Υπογραμμίζεται πως, “όσοι επιθυμούν τη χορήγηση του διπλώματός τους και σε πάπυρο, θα πρέπει να καταθέσουν στη Γραμματεία απόδειξη του ποσού των 15 ευρώ, το οποίο κατατίθεται στην Οικονομική Υπηρεσία της Περιφερειακής Μονάδας Σύρου. (Περισσότερες πληροφορίες Νίκη Αρκιτσαίου, τηλ.22810-97084, email:niki@syros.aegean.gr).
Διευκρινίζεται τέλος πως, στην περίπτωση που η αίτηση κατατεθεί μέσω τρίτου θα πρέπει να συνοδεύεται από εξουσιοδότηση επικυρωμένη από οποιαδήποτε διοικητική αρχή στην οποία θα αναφέρονται τα στοιχεία του φοιτητή καθώς και τα στοιχεία του τρίτου προσώπου που εξουσιοδοτείται.

Ετικέτες: