Νέος κύκλος επισκέψεων στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Έναρξη επισκέψεων την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016
  • Τρίτη, 29 Μαρτίου, 2016 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 29 Μαρ. 2016 - 7:27

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα λειτουργήσει και φέτος στη Σύρο από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο 2016 με την πολύτιμη συμβολή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων, του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, της Δ/νσ Μεταφορών της ΠΝΑ και των εθελοντών εκπαιδευτών υποψηφίων οδηγών, Φραγκίσκου Ρούσσου και Στέφανου Μπερτάκη.

Υπεύθυνος για το Πάρκο από το Δήμο Σύρου Ερμούπολης είναι ο κ. Ιωσήφ Βακόνδιος. 

Ο Δήμος συνεχίζει να στηρίζει αυτήν την εθελοντική προσπάθεια διατήρησης της λειτουργίας του Πάρκου, παρέχοντας γραμματειακή υποστήριξη από την κ. Αρμακόλα Μικελίνα. Σημαντική, επίσης, είναι η στήριξη και το ενδιαφέρον του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Μάννα κ. Ιωάννη Μαραγκού, ο οποίος βοηθά στην καλύτερη δυνατή λειτουργία του Πάρκου. 

Η εκπαίδευση είναι διάρκειας περίπου μίας ώρας και ακολουθεί πρακτική άσκηση και παιχνίδι με τα αυτοκινητάκια και τα ποδήλατα. 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: 

Σημειώνεται ότι οι γονείς μπορούν να συνδράμουν στη λειτουργία του Πάρκου, προσκομίζοντας μεγάλου μεγέθους ποδήλατα (για παιδιά ηλικίας άνω των 8 ετών), που ενδεχομένως δε χρειάζονται, ανεξαρτήτως της κατάστασής τους, προκειμένου ο Δήμος να φροντίσει για την επισκευή και τη μετέπειτα χρησιμοποίησή τους για τις ανάγκες του Πάρκου. Τα ποδήλατα μπορούν να τα φέρουν στο Πάρκο, κατόπιν συνεννοήσεως με τον κ. Ιωσήφ Βακόνδιο, στο τηλέφωνο: 6936556827. Θα δίνεται απόδειξη παραλαβής από το Δήμο. 

Οι επισκέψεις θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016 μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς. 

Όσοι εκπαιδευτικοί ενδιαφέρονται, μπορούν να στείλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους,  στις  Σχολικές Δραστηριότητες με mail στο schdraseis@dipe.kyk.sch.gr  ή με φαξ στο 2281079229, μέχρι Πέμπτη 1 Απριλίου 2016.