Συνάντηση Χατζημάρκου με Αντιπεριφεριάρχη και Πρόεδρο ΑΝΔΩ ΑΕ

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού κ. Λίτσα Φτακλάκη και τον Πρόεδρο της ΑΝΔΩ ΑΕ κ. Γιώργο Πόκκια  και τους συνεργάτες τους, συνάντησε σήμερα ο νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο κ. Χατζημάρκος ενημερώθηκε από  την κ. Φτακλάκη για τα θέματα τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, τον προγραμματισμό των δράσεων, τις ενέργειες που ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και αυτές που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ο κ. Χατζημάρκος πήρε αποφάσεις που θα οριστικοποιηθούν αύριο σχετικά με τις πρώτες ενέργειες, για την περίοδο Σεπτεμβρίου & Οκτωβρίου. Επίσης, μερίμνησε ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή της Περιφέρειας στις σημαντικότερες Εκθέσεις Τουρισμού, όπου παραδοσιακά αυτή έχει παρουσία.  Τέλος, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και τα στελέχη της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΕ παρουσίασαν στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη τις δράσεις της και τα προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Στη συνέχεια ο κ. Χατζημάρκος επισκέφθηκε τον Πρόεδρο της ΑΝΔΩ ΑΕ κ. Γιώργο Πόκκια όπου είχαν μια μακρά συζήτηση για όλα τα προγράμματα που διαχειρίζεται η εταιρεία, για τον ρόλο της στην ανάπτυξη των νησιών και την μελλοντική εξέλιξη της. Μετά το τέλος την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: « Έχουμε ανάγκη στην περιοχή μας να έχουμε φορείς που μπορούν να παράγουν θετικά αποτελέσματα. Το ζητούμενο είναι να διευρύνουμε και να αναβαθμίσουμε το ρόλο της ΑΝΔΩ ΑΕ. Μπορούμε μέσα από την ΑΝΔΩ ΑΕ να δώσουμε απαντήσεις στις προκλήσεις που έρχονται σε επίπεδο Περιφέρειας. Το πρώτο τρίμηνο θα μπουν οι βάσεις του πλαισίου πάνω στο οποίο θα δουλέψουμε την πενταετία που έρχεται. Η στενή, δημιουργική και παραγωγική σχέση Περιφέρειας και ΑΝΔΩ είναι για εμένα προτεραιότητα.»