Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Ποταμιού στη Σύρο

Με το μήνυμα “να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα” το οποίο απηύθυναν οι υποψήφιοι βουλευτές του Ποταμιού στη Σύρο προς τους φίλους και τα μέλη του κόμματός τους, εγκαινίασαν το εκλογικό κέντρο τους, στην Ερμούπολη και συγκεκριμένα στην οδό Βικέλα 10, το βράδυ της Πέμπτης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν επιγραμματικά οι γενικοί άξονες και οι θέσεις του κόμματος του Σταύρου Θεοδωράκη, με τους τρεις εκ των πέντε υποψήφιων βουλευτών και ειδικότερα, τους Γιώργο Παπαπαύλου (Σίφνος), Λίλη Αγγελοπούλου (Σύρος) και Πέτρο Σανταμούρη (Τήνος) να καλούν τους πολίτες να ισχυροποιήσουν τη φωνή του Ποταμιού, για να γίνει “η τρίτη ισχυρή δύναμη μέσα στη Βουλή” μετά την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, η οποία “θα αποτελέσει τον καταλύτη για μία σοβαρή κυβέρνηση”.

“Ανοικτός δρόμος στις παραγωγικές δυνάμεις”

Χαρακτηριστική υπήρξε η τοποθέτηση του υποψήφιου, Γιώργου Παπαπαύλου – ο οποίος προέρχεται από τον πολιτικό χώρο της “Δράσης” -, ο οποίος μιλώντας στην “Κοινή Γνώμη” για το γενικό στίγμα της πολιτικής του Ποταμιού, ανέφερε τα ακόλουθα: “Πιστεύω ότι θα βγούμε τρίτο κόμμα και είναι απαραίτητο αυτό, ώστε να υπάρξει μία σοβαρή κυβέρνηση στη χώρα. Ελπίζω να επιβάλουμε μία σοβαρή κυβέρνηση. Είναι τέσσερα πράγματα που πρέπει να γίνουν. Να δοθεί στην ιδιωτική πρωτοβουλία και στις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας η δύναμη να δουλέψουν με λιγότερη φορολογία, λιγότερη γραφειοκρατία και πολύ πιο λογικό ασφαλιστικό σύστημα. Το δεύτερο είναι να καταπολεμηθεί επιτέλους το πελατειακό κράτος και η διαπλοκή. Το τρίτο, να στηριχθούν όσοι πραγματικά έχουν ανάγκη κι όχι εκείνοι που τα έχουν καλά με τα διάφορα κόμματα και βεβαίως πολύ σημαντική είναι η θέση, “μένουμε στην Ευρώπη και μένουμε στο ευρώ”. Η δική μου εμπειρία είναι κυρίως στα ευρωπαϊκά θέματα καθώς έχω εργασθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και νέων τεχνολογιών ενώ ήμουν και τέσσερα χρόνια δημοτικός σύμβουλος Σίφνου και είχα ασχοληθεί με τα αγροτικά προϊόντα, την πιστοποίησή τους με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και με τις εναλλακτικές μορφές Τουρισμού. Ζητάμε την ψήφο των πολιτών κι ελπίζουμε να είμαστε τρίτο κόμμα το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου”.