Πολιτική εκδήλωση στις 23 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης

Ομιλία του ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα στη Σύρο

  • Παρασκευή, 17 Ιουλίου, 2015 - 17:59

Η Κ.Ο Σύρου του Κ.Κ.Ε. σας καλεί στην ανοιχτή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, Δημήτρη Κουτσούμπα την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 7:00 μμ στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης (αίθουσα Γ. Ρίτσος).

Στην ανακοίνωση του κόμματος αναφέρονται τα ακόλουθα, "Μπροστά στη νέα συμφωνία - μνημόνιο που υπέγραψε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την στήριξη ΝΔ - Ποτάμι - ΠΑΣΟΚ η οποία έρχεται να προστεθεί στα βάρβαρα μέτρα των προηγούμενων μνημονίων, το ΚΚΕ καλεί τους εργατοϋπαλλήλους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα, τους συνταξιούχους, τους άνεργους και τους νέους να πουν το πραγματικό, ανυποχώρητο, μεγάλο «ΟΧΙ» ! Να αντιπαλέψουν την πολιτική και το σύστημα που γεννάνε φτώχεια και μνημόνια, στο δρόμο, στην γειτονιά, στους χώρους δουλειάς .

Να οργανώσουν την αντεπίθεσή τους για να μην οδηγηθεί ο λαός στην ολοκληρωτική χρεοκοπία. Να δυναμώσουν το εργατικό, τη λαϊκή συμμαχία, έτσι ώστε ν' ανοίξει ο δρόμος για να μπορέσει ο λαός ν' απαλλαγεί οριστικά και τελεσίδικα από την εξουσία του κεφαλαίου και τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις, που τον οδηγούν όλο και σε μεγαλύτερη βαρβαρότητα".

Σημειώνεται πως, θα υπάρξει και συνάντηση με τον χωρικό αντιπεριφερειάρχη Κυκλαδων κ. Λεονταρίτη η οποία ορίστηκε για την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015 στις 19.00.