Η Ανάφη στην "ατζέντα" του Γ. Πουσσαίου

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας της Καλαμιώτισσας στην Ανάφη παρέστη προχθές ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Πουσσαίος.

 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνεργασία με το Δήμαρχο Ιάκωβο Ρούσσο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του νησιού με κύρια θέματα στην ατζέντα της μεταξύ τους συνάντησης τα προβλήματα του καταφυγίου ελλιμενισμού σκαφών αναψυχής, την προώθηση της μελέτης οδοποιίας του νησιού και της ολοκλήρωσης της αντίστοιχης του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, το αίτημα των τοπικών φορέων για την αναγκαιότητα εκπροσώπησης της λιμενικής αρχής στην Ανάφη, ζητήματα που άπτονται της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού καθώς και την προοπτική εξέτασης της δημιουργία ενός αναρριχητικού κέντρου, μέσω του οποίου οι επισκέπτες του νησιού θα μπορούν να γνωρίσουν τις μοναδικές ορεινές διαδρομές της Ανάφης στη θέση «Γιβραλτάρ».

 

Αύριο ο κ. Πουσσαίος θα επισκεφθεί την Κέα προκειμένου να παραστεί στις τελετές αγιασμού των εκπαιδευτικών μονάδων του νησιού με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.