Η “Λαϊκή Συσπείρωση” καταγγέλλει τη δημοτική αρχή Νάξου

“Τα συμπεράσματα στους δημότες μας”

Η “Λαϊκή Συσπείρωση” Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για το κλίμα που προσπάθησε να δημιουργήσει η δημοτική αρχή, κατά τη συζήτηση του θέματος, στην προσπάθειά της να αποτινάξει από πάνω της και να παραπλανήσει τους παρευρισκόμενους για τις ευθύνες που της αναλογούν στα συγκεκριμένα και καυτά αυτά προβλήματα του Απόλλωνα.

Καταγγέλλει τη διαδικασία που ακολουθήθηκε για το ψήφισμα, το οποίο έγινε λάστιχο με κάθε λογής προσθήκη, μέχρι και να βάλλουν δικηγόρο και οι ίδιοι οι κάτοικοι του Απόλλωνα.

“Το ψήφισμα δε δόθηκε στους συμβούλους γραμμένο για να γνωρίζουν με ακρίβεια το περιεχόμενό του, ούτε διαβάστηκε άλλη μια φορά, όπως ζητήθηκε από την επικεφαλή του συνδυασμού μας, ώστε να γίνει κατανοητό, σαφές και συγκεκριμένο. Δεν επιτράπηκε ερώτησή μας ως προς τη διευκρίνιση του σκέλους του ψηφίσματος για εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου να προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια απαιτείται και για το διοικητικό συμβιβασμό και γενικά για την εφαρμογή των αποφάσεων του ΔΣ. Θεωρήθηκε από τον Πρόεδρο ομόφωνο χωρίς να τεθεί σε ψηφοφορία. Οι δημότες μας και οι κάτοικοι του Απόλλωνα ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους”, καταλήγει το δελτίο Τύπου.

Ετικέτες: