Παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Μήλου Γ. Κεραμίδας

"Πρέπει να αποβάλουμε τις προσωπικές ιδεολογίες εντός του Εργατικού Κέντρου"
  • Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2015 - 15:00

Την απόφασή του να παραιτηθεί από το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Μήλου γνωστοποίησε ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Γιώργος Κεραμίδας, μέσω επιστολής που κατέθεσε.

Αυτούσιο το περιεχόμενο

Αγαπητοί συνάδελφοι,

πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τη ψήφο σας με τιμήσατε και με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε την άδεια να μπορώ να εκπροσωπώ τα εργασιακά σας δικαιώματα, αυτό ήταν και θα είναι μεγάλη τιμή για έμενα.

Δυστυχώς όμως μερικές φορές υπάρχουν διάφοροι παράγοντες και ορισμένοι λόγοι που όσο και να θέλεις να συνυπάρξεις και να συμπορευτείς μαζί τους για το καλό των εργαζόμενων και το καλό του τόπου, δεν μπορείς και σε πνίγει ο αέρας που αναπνέεις μην μπορώντας να κάνεις τίποτα. Πρέπει να καταλάβουμε λοιπόν όλοι μας και εννοώ τα μελή που απαρτίζουν τα Δ.Σ όλων των σωματείων και του Ε.Κ. Μήλου, ότι ο κόσμος είναι αυτός που μας διαλέγει, μας ψηφίζει, και μας δίνει το δικαίωμα και το αξίωμα που έχουμε. Αυτός λοιπόν ο κόσμος είναι ο ίδιος που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να μας το αφαιρέσει, και εμείς έχουμε την ιερά υποχρέωση να σεβαστούμε την απόφαση τους όποια και αν είναι ασχέτως με τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Εάν λοιπόν κύριοι συνάδελφοι φτάσουν οι διοικήσεις να κουφαθούν και να μην αφουγκράζονται τη φωνή των μελών τους και τους απαξιώνουν και τους υποβαθμίζουν μόνο και μόνο για να κρατήσουν τη καρέκλα και το τίτλο τότε δυστυχώς θα έχουμε μηδενικά και ολέθρια αποτελέσματα.

Και κλείνοντας την επιστολή μου θέλω να κάνω μια παράκληση στους συναδέλφους μου, και τους λέω τούτο, ότι πρέπει να αποβάλουμε τις προσωπικές και πολιτικές μας ιδεολογίες οποίες και αν είναι αυτές εντός του χώρου του Ε.Κ. Μήλου για το καλό των εργαζόμενων και των κάτοικων του τόπου, και να μην επιτρέπουμε σε κανένα παράσιτο η τρωκτικό να εισέρχεται στο ιερό χώρο του Ε.Κ και να τρέφεται εις βάρος μας.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Αντιπρόεδρος Ε.Κ Μήλου
Κεραμιδας Γεωργιος