Δήμος Θήρας: "Προσπάθεια για ένα περιβάλλον καθαρό, ανθρώπινο και λειτουργικό"

  • Δευτέρα, 20 Απριλίου, 2015 - 15:24

Ο Δήμος Θήρας αντιλαμβάνεται το μέγεθος των τρομακτικών ελλείψεων και των προβλημάτων σε όλες τις Τοπικές και Δημοτικές κοινότητες και κατανοεί τα όποια παράπονα και διαμαρτυρίες τόσο των προέδρων όσο και των κατοίκων, τα οποία είναι και δικαιολογημένα.

Για το λόγο αυτό καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τα πενιχρά μέσα που διαθέτει για την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων.

Στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη η συμβολή όλων των πολιτών και όλων των αιρετών .

Παρακαλούνται λοιπόν όλοι οι κοινοτάρχες όπως καταγράψουν με σειρά προτεραιότητας το σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην κοινότητα τους και στη συνέχεια το κοινοποιήσουν με έγγραφο προς στο Δήμο, ώστε να προγραμματιστεί η επίλυση τους.

Ταυτόχρονα απευθύνεται έκλυση προς όλους τους κατοίκους ιδιαίτερα στους επιχειρηματίες να συνδράμουν στην προσπάθεια του Δήμου για ένα περιβάλλον καθαρό, ανθρώπινο και λειτουργικό.

Ας κρατήσουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού και της επιχείρησης μας καθαρό, δίχως να αφήνουμε απορρίμματα οπουδήποτε παρά μόνο στους κάδους συλλογής απορριμμάτων: τα ανακυκλώσιμα στους μπλε κάδους, τα οργανικά μέσα σε σακούλες απορριμμάτων στους πράσινους κάδους.

Όσο για τα οικιακά ογκώδη αντικείμενα, απορρίμματα που προέρχονται από οικοδομικές εργασίες ,μετασκευές επισκευές, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και γενικά μεγάλες ποσότητες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο:22860/22609 για την απομάκρυνση τους.

H περισυλλογή τους είναι ευθύνη του πολίτη και όχι του Δήμου.