Επίσκεψη Τούρκων δημοσιογράφων στην Πάρο

  • Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2015 - 15:54

Την Πάρο επισκέφθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο δύο έγκριτοι τουριστικοί δημοσιογράφοι από την Τουρκία. Η δημοσιογράφος και απεσταλμένη του CNNTurk.com κ. Busra Sanay και ο δημοσιογράφος-blogger κ. Engin Kaban περιηγήθηκαν στο νησί, φωτογράφησαν το μαγευτικό παριανό τοπίο, εντυπωσιάστηκαν από την πλούσια ιστορία και τα σπουδαία μνημεία της Πάρου, γεύθηκαν την τοπική παραδοσιακή κουζίνα  και χαρακτήρισαν την Πάρο ως ένα ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη.

Κατά τη σύντομη παραμονή τους στο νησί συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο, με τον οποίο συζήτησαν διάφορα θέματα, επικεντρώνοντας στην τουριστική προβολή και προώθηση της Πάρου στην Τουρκία. 

Ο Δήμος Πάρου ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο «Saint George Hotel» για την φιλοξενία των δημοσιογράφων, την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων «InParosRentacar» για την διάθεση ενός αυτοκινήτου για την μετακίνηση τους στο νησί, το «Ουζερί  Χάλαρης» και το εστιατόριο «Έφεσσος» για την χορηγία γευμάτων.   Τέλος ευχαριστούμε θερμά την οικογένεια Μάρκου Πολυκανδριώτη και τον κύριο Αλέξη Καλαϊτζόγλου για την αμέριστη βοήθεια τους.