Ο Σύριζα Τήνου για το θέμα των συντελεστών του ΦΠΑ

"Να απαιτήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στηρίζοντας την κυβέρνηση"

  • Δευτέρα, 1 Ιουνίου, 2015 - 11:18

Η Ελληνική Κυβέρνηση διαπραγματεύεται σκληρά εδώ και 4 μήνες με προτάσεις σε όλα τα θέματα μεταξύ αυτών και το Φ.Π.Α. Η πρόταση περιλαμβάνει 3 συντελεστές αλλά και το πλήθος των αγαθών και των υπηρεσιών που θα ενταχθούν σε αυτές. Σε περίπτωση που θα γίνει άρση του ειδικού καθεστώτος η επιβάρυνση θα εξαρτηθεί από τους συντελεστές αλλά το ύψος της είναι σε επίπεδο σεναριολογίας Εξ άλλου υπάρχει πάντα η δέσμευση επιστροφής φόρου στους μόνιμους κατοίκους των νησιών.

Αυτό που εμείς θέλουμε να τονίσουμε είναι ότι η μαχητικότητά μας πρέπει να στραφεί στην στήριξη της Κυβέρνησης ώστε να απαιτήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μια μαχητικότητα και αγωνιστική διάθεση που δεν είδαμε εδώ και 5 χρόνια. Αντιθέτως τηρήθηκε απόλυτη σιωπή και αυτοί που σήμερα ετοιμάζονται να κηρύξουν ανεπιθύμητους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υποδέχονταν με τιμές όλους αυτούς που υπέγραψαν τα μνημόνια και τις απολύσεις και έφεραν την χώρα σε αδιέξοδο.

Χαιρετίζουμε την όψιμη επαναστατικότητα των παραγόντων του νησιού και τους καλούμε σε νέους αγώνες για να στηρίξουμε μαζί τους την διαπραγμάτευση της Ελληνικής Κυβέρνησης για μια Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα Περήφανη.

Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Τήνου αποτελείται από πολίτες της ίδιας κοινωνίας και έχουμε τις ίδιες ανησυχίες και τα ίδια προβλήματα. Πιστεύουμε λοιπόν ότι η συνταγματικά κατοχυρωμένη νησιωτικότητα μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον Πυλώνα για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών.