Παρουσίαση ψηφοδελτίου Κυκλάδων για την Ένωση Κεντρώων και βασικές θέσεις

  • Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2015 - 14:29

Στην επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου των Κυκλάδων της Ένωσης Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη προχώρησαν σήμερα οι ίδιοι οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν στο ξενοδοχείο “Διογένης”.

Συγκεκριμένα, στις επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου τα πρόσωπα που απαρτίζουν το εν λόγω ψηφοδέλτιο είναι οι: Γουσέτη Δήμητρα, Τζαβάρας Θεόδωρος, Βασιλάκης Γεώργιος, Κάταρης Σπυρίδων και Βακόνδιος Γιώργος.

Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεών τους παρουσίασαν αναλυτικά τις θέσεις της Ένωσης Κεντρώων για μία σειρά από ζητήματα κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη “νοικοκυρέματος” της χώρας, εξυγίανσης του δημόσιου τομέα, ενώ ταυτόχρονα επεσήμαναν πως ήρθε η στιγμή να υπάρξουν συγκεκριμένες αποφάσεις σε επίπεδο φορολογίας και συνταξιοδοτικού. Ξεχωριστή μνεία υπήρξε για το σοβαρό θέμα του μεταναστευτικού ενώ τέλος κατέστησαν σαφές πως το κόμμα τους, στην περίπτωση που μπει εντός Βουλής είναι “ανοικτό” σε συνεργασίες για το σχηματισμό κυβέρνησης, στο βαθμό που θα μπορέσουν να προωθηθούν οι βασικές θέσεις του.

Αναλυτική αναφορά στην έντυπη έκδοση της “Κοινής Γνώμης”.