Ανακοίνωση της Δημ. Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας

"Μόνο σας έργο η απεμπόληση της νησιωτικότητας"

  • Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, 2016 - 06:21

Για άλλη μια φορά γίναμε θιασώτες μιας φιέστας σαν αυτές που η Κυβέρνηση των Συριζ-Ανελ συνηθίζει απλόχερα να προσφέρει στους πολίτες.

Εκμεταλλευόμενη την ανάγκη ύπαρξης βασικών δομών υγείας και έργων υποδομής στη σκληρά δοκιμαζόμενη νησιωτική περιοχή των Κυκλάδων σε μια εποχή βαθιάς κρίσης, η Κυβέρνηση, για άλλη μια φορά πραγματοποιεί φιέστες,   όπως και αυτή της 24ης Μαΐου 2016, όπου ο κ. Καμμένος μοίραζε απλόχερα ακοστολόγητες  και αόριστες εξαγγελίες για επενδυτές και τουριστική ανάπτυξη, ενώ την ίδια στιγμή ομολογούσε την αντισυνταγματικότητα της αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά και τις εγκληματικές συνέπειες αυτής,  μέτρο που ΕΚΕΙΝΟΣ ψήφισε.

Η αύξηση του Φ.Π.Α  είναι το μόνο χειροπιαστό έργο της κυβέρνησής,  και  αυτό θα μείνει στην συνείδηση κάθε Συριανού και κάθε νησιώτη.    

Η κυβέρνηση Συριζ-Ανελ βλέποντας το τέλος της να πλησιάζει, βρίσκεται σε πανικό και τα ψέματα που έλεγαν τόσα χρόνια διάφοροι πολιτικοί τυχοδιώκτες που απαρτίζουν την κυβερνητική συμμαχία  δε μπορούν πλέον να καλύψουν την πολιτική της γύμνια.

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται, είναι ολοφάνερο. Η Νέα Δημοκρατία θα κληθεί να βγάλει την χώρα από την απομόνωση και την ανυποληψία στην Ευρώπη, να φέρει επενδυτές για να γίνουν έργα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, για να αρχίσει επιτέλους η ανάπτυξη.

Αυτά είναι αδύνατον να τα κάνει η κυβέρνηση  Συριζ-Ανελ με τις ιδεοληψίες που τη χαρακτηρίζουν.

Ετικέτες: