Συγχαρητήρια επιστολή Γ. Μαραγκού προς τον Α.Ο. Σύρου

  • Παρασκευή, 7 Απριλίου, 2017 - 14:55

Για τις πρόσφατες αθλητικές επιτυχίες τους συγχαίρει ο Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης Γιώργος Μαραγκός, τα μέλη του ΑΟ Σύρου.

"Αγαπητά μέλη της μεγάλης οικογένειας του ΑΟΣ,

Σας συγχαίρουμε θερμά για τις πρόσφατες αθλητικές σας επιτυχίες και συγκεκριμένα για τη κατάκτηση του Κυπέλλου και την άνοδο σας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Οι κατακτήσεις αυτές αποτελούν τόσο ανταμοιβή για τους κόπους σας, όσο και έμπνευση για όλα τα νέα παιδιά της Σύρου, ώστε να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας.
Ο ΑΟ Σύρου, με μεγάλη ιστορία και πάνω από όλα αγάπη για το άθλημα του ποδοσφαίρου αποτελεί πρότυπο αθλητικού ήθους και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει σημαντικές διακρίσεις για το νησί μας. Σας ευχόμαστε και στο μέλλον να εξακολουθήσετε αυτήν την επιτυχημένη πορεία και να μας κάνετε, όλους τους Συριανούς, να νιώθουμε υπερήφανοι.
Εκ μέρους του Δήμου μας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στηρίζουμε τις προσπάθειές σας, πάντα στα μέτρα του δυνατού, και να ενθαρρύνουμε πρωτοβουλίες στον αθλητικό τομέα, έχοντας ως στόχο να αφήσουμε μια πλούσια παρακαταθήκη τόσο στη νεολαία του νησιού μας όσο και στις επόμενες γενιές".