Συνάντηση Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με British Airways

Με τους υπεύθυνους μάρκετινγκ του βρετανικού κολοσσού της British Airways συναντήθηκαν οι αρμόδιοι τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, με αφορμή το νέο πρόγραμμα πτήσεων της μεγάλης αεροπορικής εταιρείας.

Σημειώνεται ότι, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμπεριελήφθησαν με τακτικές πτήσεις τα νησιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου, ξεκινώντας από τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2014.

Από την πλευρά της Περιφέρειας, παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ν. Αιγαίου Ελευθερία Φτακλάκη, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης Μανώλης Καραμολέγκος και το στέλεχος του Τμήματος Τουρισμού Κυκλάδων, Δημήτρης Πασχαλίδης.

Άνοιγμα των Κυκλάδων στον Βρετανικό τουρισμό

Στην συνομιλία μονοπώλησε το ενδιαφέρον η εύρεση διαφόρων μορφών συνεργασίας μεταξύ της British Airways, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ένωσης Ξενοδόχων Σαντορίνης.

Όπως επισημαίνει η κ. Φτακλάκη “στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος προβολής της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου, μέλημα της Περιφέρειας είναι το χτίσιμο συνεργασίας με στρατηγικούς παράγοντες της διεθνούς ταξιδιωτικής βιομηχανίας”.

Παράλληλα, τονίζει τη μεγάλη σημασία της παραπάνω ενέργειας, δεδομένου ότι τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης θα αποτελέσουν σημαντικές πύλες εισόδου Βρετανών τουριστών για όλα τα νησιά των Κυκλάδων.

Ετικέτες: